yunus bager' Alıntı:Ufuk abi benim çukur videoları bile bundan daha iyi![]()
acemi80' Alıntı:Bunlar sosyetik off road çular otelden alındılar ve şirket arabaları ile 1-2 saattlik macera yaşadılar. Tabiki senin çukur videoları daha iyi olacak. Ama daha yukarıdaki teyzeyi gördünmü jeep'in üzerinde kedi gibi dolaşıyor halat takıyordu. ;D
acemi80' Alıntı:Bunlar sosyetik off road çular otelden alındılar ve şirket arabaları ile 1-2 saattlik macera yaşadılar. Tabiki senin çukur videoları daha iyi olacak. Ama daha yukarıdaki teyzeyi gördünmü jeep'in üzerinde kedi gibi dolaşıyor halat takıyordu. ;D
discovery-V8' Alıntı:Hocam hafif olmanın yararları, o tenteye ben çıksam direk arka koltuktaydım ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Hocam hafif olmanın yararları, o tenteye ben çıksam direk arka koltuktaydım ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Fakat anlamadığım şey çamura dalmayı kafaya koymuş hala üzerim kirlenmesin diye uğraşıyor, kavgaya girmişsin artık attığın yumruğun hesabı tutulmaz allah ne verdiyse dalacaksın ;D
yunus bager' Alıntı:Cihan abi neden ilanı pasife aldın
yani daha fazlamı eder ?
ufukozkan' Alıntı:http://vimeo.com/8201548"
fastjunkie' Alıntı:oooo Hilux yapmışız![]()
![]()
![]()