7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,388,155
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hepinize teşekkürler

arada bir baş ağrısı tutuyor tüm tahlil ve deneylerde baş rol oynadım ama birşey çıkmadı migren de değil

yılda birkaç kez böyle acile gidip vurdurdum mu (iğneyi ;D ;D ;D ) kendime geliyorum

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Japonların bazı özellikleri vardır, Parayla karşılanamaz
Bu yüzden Defender işlem görmüş teneke oluyor işte..
İşlem görmüş tenke insanda böyle duygulan uyandırıyor işte

fastjunkie' Alıntı:
Ama o bağyanlar senin Defender'a binmez abi ;D ;D ;D
Benim öyle isteğil olmaz zate geç kalmışlar he sen o kamyona bindiremiyorsan böyle teyzeleri oda senin sorunun ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hocam ben kabul etsem de tarih kabul etmez..
Toyota Hilux en klas LR'ye top toplatır ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Top toplamaktan bıktım yavv kim atıyor bunları ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yavuz bey telefonun çalıyor

505 ten ara hoca öteki kayıp nerde bilmiyorum ;D ;D tabi boşluk bulupta meşgul olmadam yakalayabilirsen ;D ;D , bayılttılar bugün yine

altuğ vurulduğun iğnenin içeriğini bilmiyorum ama ,eğer ağrı bu kadar zıplatıyorsa bir daha baktır ,iğne sonrası böbrekler fırt ,fırt ,haberin olsun ben çok çektim çekiyorum ,iğne geçici ,hasar kalıcı ,birde şaseye darbe alırsan valla çok zor aman diyorum

Bununla ilğili bir örnek vermek istiyorum ben 18 yaşından beri mide ağrısı çekerdim her gittiğim doktor abuk subuk ilaçlarla beni geçiştiriyordu birtürlü bu ağrıdan kurtulamıyordum taki geçtiğiz seneye kadar
çok iyi bir Doktora denk geldim doktorun bana dediği laf (ben içini görmeden kesinlikle ilaç vs önermem ne olduğunu bilelim ondan sonra gereken uygulamayı yaparız )dedi

ardından utrasyona girdim bişey çikmadı endeskopi yaptırdım midede gene bişey çıkmadı ama asıl sorun kalım bağarsakta ünser varmış bizazat ekranda gördüm ve 6 aylık tedavi sonucunda hiçbir sorunum kalmadı
ve o güne kadar kullandığım bütün ilaçlar tam olarak rahatsızlıgımın zıttıymış

Demek istediğim oki rahatsızlıgınızın ne olduğunu tam anlamıyla tespit ettirmeden abidik gubidik ilaçlar kullanmayalım