altuğ vurulduğun iğnenin içeriğini bilmiyorum ama ,eğer ağrı bu kadar zıplatıyorsa bir daha baktır ,iğne sonrası böbrekler fırt ,fırt ,haberin olsun ben çok çektim çekiyorum ,iğne geçici ,hasar kalıcı ,birde şaseye darbe alırsan valla çok zor aman diyorum
Bak bu arbaya lafım yok işte görüntüsü çok hoşuma gidiyor tek beğendiğim toyota diyebilirim hemide yanılmıyorsam helezon
pardon yavv buda makaslıymış yomu bunun helezon olanı
Yok hocam ya bu çok temizmiş.. Ben ilk defa görüyorum FJ 73'ü çok güzelmiş sahiden. Fiyatı da uygunmuş , her ne kadar Avusturalya da 3.800 dolara satılıyor olsa da ))
Bununla ilğili bir örnek vermek istiyorum ben 18 yaşından beri mide ağrısı çekerdim her gittiğim doktor abuk subuk ilaçlarla beni geçiştiriyordu birtürlü bu ağrıdan kurtulamıyordum taki geçtiğiz seneye kadar
çok iyi bir Doktora denk geldim doktorun bana dediği laf (ben içini görmeden kesinlikle ilaç vs önermem ne olduğunu bilelim ondan sonra gereken uygulamayı yaparız )dedi
ardından utrasyona girdim bişey çikmadı endeskopi yaptırdım midede gene bişey çıkmadı ama asıl sorun kalım bağarsakta ünser varmış bizazat ekranda gördüm ve 6 aylık tedavi sonucunda hiçbir sorunum kalmadı
ve o güne kadar kullandığım bütün ilaçlar tam olarak rahatsızlıgımın zıttıymış
Demek istediğim oki rahatsızlıgınızın ne olduğunu tam anlamıyla tespit ettirmeden abidik gubidik ilaçlar kullanmayalım
hocam bu araç türkiyedeki tek araçtı ,bütün bakım kağıtları filan ,üzerinde, inanılmaz bir temiz araçtı anlattık kimse dinlemedi ,saçma sapan bir yere gitti ,ne diyeyim ,hayırlı olsun :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Altuğ gördüğüm kadarı ile gözlük kullanmıyorsun göz de çok ciddi baş ağrısı yapıyor. Hiç kontrol ettirdinmi. Sürekli bilgisayar karşısındasın ve birşeyler okuyorsun
Yok abi görmüyor muusun yaprak yayları ta burdan gördüm ))
Yok hocam ya bu çok temizmiş.. Ben ilk defa görüyorum FJ 73'ü çok güzelmiş sahiden. Fiyatı da uygunmuş , her ne kadar Avusturalya da 3.800 dolara satılıyor olsa da ))
de git allasen, senden yaşlıdır bu kesin , baban seni eve koymazdı böyle bişey alsan, eski model alacaksan hala kasası değişmeyen bir model alacaksın ya mercedes G yada Defender, onun haricinde eski eskidir. ;D ;D ;D
hocam bu araç türkiyedeki tek araçtı ,bütün bakım kağıtları filan ,üzerinde, inanılmaz bir temiz araçtı anlattık kimse dinlemedi ,saçma sapan bir yere gitti ,ne diyeyim ,hayırlı olsun :'( :'( :'( :'( :'( :'(
günde 4lt yi buluyor o konuda iyiyim yanımda bir şişe su bulunur devamlı
acemi80' Alıntı:
Altuğ gördüğüm kadarı ile gözlük kullanmıyorsun göz de çok ciddi baş ağrısı yapıyor. Hiç kontrol ettirdinmi. Sürekli bilgisayar karşısındasın ve birşeyler okuyorsun