7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,388,500
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
altuğ vurulduğun iğnenin içeriğini bilmiyorum ama ,eğer ağrı bu kadar zıplatıyorsa bir daha baktır ,iğne sonrası böbrekler fırt ,fırt ,haberin olsun ben çok çektim çekiyorum ,iğne geçici ,hasar kalıcı ,birde şaseye darbe alırsan valla çok zor aman diyorum :D

abi tekrar bir kontrolden geçicem inşallah bu sefer buluruz arızayı ;D ;D ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41557.0

Güzelim araç kaçmış beee.

Getirip link'i gözü soksalardı bile sen eski modelmiş tarzım değil derdin boşuna hayıflanma ;D

fastjunkie' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41557.0

Güzelim araç kaçmış beee.
Bak bu arbaya lafım yok işte görüntüsü çok hoşuma gidiyor tek beğendiğim toyota diyebilirim hemide yanılmıyorsam helezon
pardon yavv buda makaslıymış yomu bunun helezon olanı

yunus bager' Alıntı:
Bak bu arbaya lafım yok işte görüntüsü çok hoşuma gidiyor tek beğendiğim toyota diyebilirim hemide yanılmıyorsam helezon

Yok abi görmüyor muusun yaprak yayları ta burdan gördüm :smiley:))

acemi80' Alıntı:
Getirip link'i gözü soksalardı bile sen eski modelmiş tarzım değil derdin boşuna hayıflanma ;D

Yok hocam ya bu çok temizmiş.. Ben ilk defa görüyorum FJ 73'ü çok güzelmiş sahiden. Fiyatı da uygunmuş , her ne kadar Avusturalya da 3.800 dolara satılıyor olsa da :smiley:))

yunus bager' Alıntı:
Bununla ilğili bir örnek vermek istiyorum ben 18 yaşından beri mide ağrısı çekerdim her gittiğim doktor abuk subuk ilaçlarla beni geçiştiriyordu birtürlü bu ağrıdan kurtulamıyordum taki geçtiğiz seneye kadar
çok iyi bir Doktora denk geldim doktorun bana dediği laf (ben içini görmeden kesinlikle ilaç vs önermem ne olduğunu bilelim ondan sonra gereken uygulamayı yaparız )dedi

ardından utrasyona girdim bişey çikmadı endeskopi yaptırdım midede gene bişey çıkmadı ama asıl sorun kalım bağarsakta ünser varmış bizazat ekranda gördüm ve 6 aylık tedavi sonucunda hiçbir sorunum kalmadı
ve o güne kadar kullandığım bütün ilaçlar tam olarak rahatsızlıgımın zıttıymış

Demek istediğim oki rahatsızlıgınızın ne olduğunu tam anlamıyla tespit ettirmeden abidik gubidik ilaçlar kullanmayalım

abi en son bakıma girdiğimde elizeden, boğaz kültüründen, brusellaya kadar hepsini yaptırdım hiç birşey çıkmadı

kendimi arıza yapmış nedeni ve çözümü bulunamayan capon gibi hissettim ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abi en son bakıma girdiğimde elizeden, boğaz kültüründen, brusellaya kadar hepsini yaptırdım hiç birşey çıkmadı

kendimi arıza yapmış nedeni ve çözümü bulunamayan capon gibi hissettim ;D ;D ;D

Altuğ az mı su içiyorsun ??

acemi80' Alıntı:

hocam bu araç türkiyedeki tek araçtı ,bütün bakım kağıtları filan ,üzerinde, inanılmaz bir temiz araçtı anlattık kimse dinlemedi ,saçma sapan bir yere gitti ,ne diyeyim ,hayırlı olsun :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Altuğ gördüğüm kadarı ile gözlük kullanmıyorsun göz de çok ciddi baş ağrısı yapıyor. Hiç kontrol ettirdinmi. Sürekli bilgisayar karşısındasın ve birşeyler okuyorsun

fastjunkie' Alıntı:
Yok abi görmüyor muusun yaprak yayları ta burdan gördüm :smiley:))

Yok hocam ya bu çok temizmiş.. Ben ilk defa görüyorum FJ 73'ü çok güzelmiş sahiden. Fiyatı da uygunmuş , her ne kadar Avusturalya da 3.800 dolara satılıyor olsa da :smiley:))

de git allasen, senden yaşlıdır bu kesin , baban seni eve koymazdı böyle bişey alsan, eski model alacaksan hala kasası değişmeyen bir model alacaksın ya mercedes G yada Defender, onun haricinde eski eskidir. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hocam bu araç türkiyedeki tek araçtı ,bütün bakım kağıtları filan ,üzerinde, inanılmaz bir temiz araçtı anlattık kimse dinlemedi ,saçma sapan bir yere gitti ,ne diyeyim ,hayırlı olsun :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Bence fiyat pahalı ,
temizliğine bir şey demiyorum.
kolleksiyon olmuş bu.
zaten araçta bir sene bekledi,

cihanülker' Alıntı:

Edirne'de tarlada kullanacakmış adam, Bu tam benlik araçtı yahu :'(
:smiley:)

fastjunkie' Alıntı:
Altuğ az mı su içiyorsun ??

günde 4lt yi buluyor o konuda iyiyim yanımda bir şişe su bulunur devamlı

acemi80' Alıntı:
Altuğ gördüğüm kadarı ile gözlük kullanmıyorsun göz de çok ciddi baş ağrısı yapıyor. Hiç kontrol ettirdinmi. Sürekli bilgisayar karşısındasın ve birşeyler okuyorsun

onunda kontrolünü yaptırmıştım dinlendirici vermişti yıllar önce halen aynı hatta gerileme var

bazen sinüzitle bağlantılı göz ağrısı oluyor o kadar ama onun dışında gözleriminden hiçbir şey kaçmaz ;D

discovery-V8' Alıntı:
aynen , alan muhtemelen son sahibi oldu.

Evet biraz eski.. Bi da bu fiyata elden çıkması zor heralde..

bu var bu nasıl ? Çok mu minibüs ambulans tarzı bu ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/landcruiser_fzj-75_-4_5--81WQQaXQQ19192041WQQpXQQdisplayitem

fastjunkie' Alıntı:
Edirne'de tarlada kullanacakmış adam, Bu tam benlik araçtı yahu :'(
Abi söyleyeydin keşke :-\
tarlada kullansın 6 ay sonra ,10.000 e satar merak etme ;D ;D ;D
-Usta direksiyon kutusunda boşluk var.
-Parça yok,getirtelim 2500 Dolar,
-NEEEYYYY NEEEEYYYY NEEEEYYYYYY. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR