7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,388,531
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

emrahmarti' Alıntı:
G serisi için ingiltereden parça tedarikcisi bulundu. ilk satışınıda geçenlerde yapmıştı sitede ;D ;D

Parçalar önce kıbrısa sonra türkiyeye transfer ediliyor ;D ;D ;D

benim meşhur bir lafım var , bilirsiniz........... şimdi söylemeyeyim ortalık kopar cümleten iyi geceler

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
salatalık çokkk ,ama turşuluk yokkk ,alanlar galba turşu kuracaklar ,son gezide dereden geçtiğimiz ,normal geçtiğimiz yer yani ,mercedes takıldı ,hemde dikti nalları havaya ,yerim ben öyle mercedesi , ;D ;D ;D ;D

onu hiç söyleme o arkadaşın kendi servisi var Geçen seneden beri lastik alacak Kabak asfalt lastiği ile dolanıp duruyo

fastjunkie' Alıntı:
Abicim muhabbet ediyoruz

sırf adı toyota diye bence sapıtmaya başladın ;D ;D ;D ileri dönük bişey yapacaksan ona uygun bişey bul bari. Prado falan bak hem toyota hem yeni, hemde daha kompakt.

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=3&vid=2423&bid=1&hid=13221139

bu arada kadir abi beni arıyormuş yavaştan gachayım ;D ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Onur satışı yapan Yanasip, Umut abinin oradan aldığı 300 tdi defender ile olan maceralarını biliyorsundur. Aman dikkat. ;D ;D ;D ;D

Tabi tabi onu gördüm )
Yok zaten öküz gibi araç ne yapacam bunu )

ustaaa ne LR si yaa anlatsınlar bırak 2 sene evvel hiççç LR Cİ yoktu ,ne zman hurdalıklar çıktı herkes lr ci oldu , hurdadan bu kadar araç olur ,adı üstünde hurdaaa ,kilo hesabı satıyorlar ,ama olsun,piyasada ihtiyaç varr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Şimdi senin parçalar için adres soruşturuyor olurduk ;D ;D ;D

Hieyyyt Konuş abicim Anlat..

cihanülker' Alıntı:
benim meşhur bir lafım var , bilirsiniz........... şimdi söylemeyeyim ortalık kopar cümleten iyi geceler

Kabeli kaşınmalı olan mı abi ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
sırf adı toyota diye bence sapıtmaya başladın ;D ;D ;D ileri dönük bişey yapacaksan ona uygun bişey bul bari. Prado falan bak hem toyota hem yeni, hemde daha kompakt.

Haklısın abicim, saygı bizden ))

Çihan abi biz o imzayı laf olsun diye yazmadık bu forumda en eski land rover'cilerdenim

yuh ulen , ben 5 senedir LRO üyesiyim, Defender almak için sıraya giren , 4 sene önce 70.000 tl peşin vermeye hazır adam biliyorum, 10 taneden aşağıya sıraya bile almadı otokar, almak isteyen çoktu ama satılmıyordu meretler sivile.