7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,388,531
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

emrahmarti' Alıntı:
G serisi için ingiltereden parça tedarikcisi bulundu. ilk satışınıda geçenlerde yapmıştı sitede ;D ;D

Parçalar önce kıbrısa sonra türkiyeye transfer ediliyor ;D ;D ;D

benim meşhur bir lafım var , bilirsiniz........... şimdi söylemeyeyim ortalık kopar cümleten iyi geceler ;) ;) ;)

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
salatalık çokkk ,ama turşuluk yokkk ,alanlar galba turşu kuracaklar ,son gezide dereden geçtiğimiz ,normal geçtiğimiz yer yani ,mercedes takıldı ,hemde dikti nalları havaya ,yerim ben öyle mercedesi , ;D ;D ;D ;D

onu hiç söyleme o arkadaşın kendi servisi var Geçen seneden beri lastik alacak Kabak asfalt lastiği ile dolanıp duruyo :smiley: :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
Abicim muhabbet ediyoruz :smiley:

sırf adı toyota diye bence sapıtmaya başladın ;D ;D ;D ileri dönük bişey yapacaksan ona uygun bişey bul bari. Prado falan bak hem toyota hem yeni, hemde daha kompakt.

ufukozkan' Alıntı:
G serisi bi makinam olsaydıda Ben toplasaydımda, sizi bi görseydim konuşabiliyomuydunuz bakimmmmm Takmışınız lr ye varsada yoksada lr Sanki bedava :smiley: :smiley: Parçasıda her bakkalda satılıyo

Soruyorum hanginiz orjinal parça kullanabiliyosunuz? Nerde çakma çukma ne olduğu belli olmayan ucuz parçalar var onları söyleyin durun :;)

Dağatırım ULEYNNNNNNNNNNNNNN :smiley: :smiley:
http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=3&vid=2423&bid=1&hid=13221139

bu arada kadir abi beni arıyormuş yavaştan gachayım ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
G serisi bi makinam olsaydıda Ben toplasaydımda, sizi bi görseydim konuşabiliyomuydunuz bakimmmmm Takmışınız lr ye varsada yoksada lr Sanki bedava :smiley: :smiley: Parçasıda her bakkalda satılıyo

Soruyorum hanginiz orjinal parça kullanabiliyosunuz? Nerde çakma çukma ne olduğu belli olmayan ucuz parçalar var onları söyleyin durun :;)

ustaaa ne LR si yaa anlatsınlar bırak 2 sene evvel hiççç LR Cİ yoktu ,ne zman hurdalıklar çıktı herkes lr ci oldu , hurdadan bu kadar araç olur ,adı üstünde hurdaaa ,kilo hesabı satıyorlar ,ama olsun,piyasada ihtiyaç varr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

;D ;D ;D ;D Şimdi senin parçalar için adres soruşturuyor olurduk ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

Hieyyyt Konuş abicim Anlat..

cihanülker' Alıntı:
benim meşhur bir lafım var , bilirsiniz........... şimdi söylemeyeyim ortalık kopar cümleten iyi geceler ;) ;) ;)

Kabeli kaşınmalı olan mı abi ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ustaaa ne LR si yaa anlatsınlar bırak 2 sene evvel hiççç LR Cİ yoktu ,ne zman hurdalıklar çıktı herkes lr ci oldu , hurdadan bu kadar araç olur ,adı üstünde hurdaaa ,kilo hesabı satıyorlar ,ama olsun,piyasada ihtiyaç varr ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Çihan abi biz o imzayı laf olsun diye yazmadık :smiley: bu forumda en eski land rover'cilerdenim :smiley:

cihanülker' Alıntı:

yuh ulen , ben 5 senedir LRO üyesiyim, Defender almak için sıraya giren , 4 sene önce 70.000 tl peşin vermeye hazır adam biliyorum, 10 taneden aşağıya sıraya bile almadı otokar, almak isteyen çoktu ama satılmıyordu meretler sivile. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR