mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 18 Ara 2009 #23,393 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İyi geceler Emrah
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 18 Ara 2009 #23,394 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar kaçanlara iyi geceler şimdi mutfaktan geldim ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 18 Ara 2009 #23,395 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: kaçanlara iyi geceler şimdi mutfaktan geldim ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bütün kabahat benmiyim şimdi yavvv siz bana ne bakıyorsunuz benim zate 10 kg eksiğim var )))
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: kaçanlara iyi geceler şimdi mutfaktan geldim ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bütün kabahat benmiyim şimdi yavvv siz bana ne bakıyorsunuz benim zate 10 kg eksiğim var )))
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 18 Ara 2009 #23,396 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Bütün kabahat benmiyim şimdi yavvv siz bana ne bakıyorsunuz benim zate 10 kg eksiğim var ))) Genişletmek için tıkla ... Altuğ da da eksilme endişesi var bir miktarı rezerv de tutuyor.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Bütün kabahat benmiyim şimdi yavvv siz bana ne bakıyorsunuz benim zate 10 kg eksiğim var ))) Genişletmek için tıkla ... Altuğ da da eksilme endişesi var bir miktarı rezerv de tutuyor.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 18 Ara 2009 #23,397 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Paintball da bir tek emrah tehlikeli, geriye kalanı nişan almadan da vuruyoruz ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Paintball da bir tek emrah tehlikeli, geriye kalanı nişan almadan da vuruyoruz ;D ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 18 Ara 2009 #23,398 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Paintball da bir tek emrah tehlikeli, geriye kalanı nişan almadan da vuruyoruz ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... gördük ağlara takılmış capon balığını ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Paintball da bir tek emrah tehlikeli, geriye kalanı nişan almadan da vuruyoruz ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... gördük ağlara takılmış capon balığını ;D ;D ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 18 Ara 2009 #23,399 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nejat abi yolun ankara tarafına düşmüyor mu bu aralar paintball oynardık hep beraber ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nejat abi yolun ankara tarafına düşmüyor mu bu aralar paintball oynardık hep beraber ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 18 Ara 2009 #23,400 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: gördük ağlara takılmış capon balığını ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İncecik bir direğin arkasına geçtim ,300 mermi sıktılar,hiç isabet yok ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: gördük ağlara takılmış capon balığını ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İncecik bir direğin arkasına geçtim ,300 mermi sıktılar,hiç isabet yok ;D ;D ;D
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 18 Ara 2009 #23,401 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: İncecik bir direğin arkasına geçtim ,300 mermi sıktılar,hiç isabet yok ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tabi tabi ;D ;D ;D abi teninin rengi G4 rengine dönmüştü oyun sonrası ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: İncecik bir direğin arkasına geçtim ,300 mermi sıktılar,hiç isabet yok ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tabi tabi ;D ;D ;D abi teninin rengi G4 rengine dönmüştü oyun sonrası ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 18 Ara 2009 #23,402 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: nejat abi yolun ankara tarafına düşmüyor mu bu aralar paintball oynardık hep beraber ;D Genişletmek için tıkla ... Necat LR takımında oynayacaksan,popona yastık bağla, En son İngilizin biri 1 hafta oturamadı ,arabanın koltuğuna ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: nejat abi yolun ankara tarafına düşmüyor mu bu aralar paintball oynardık hep beraber ;D Genişletmek için tıkla ... Necat LR takımında oynayacaksan,popona yastık bağla, En son İngilizin biri 1 hafta oturamadı ,arabanın koltuğuna ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 18 Ara 2009 #23,403 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: tabi tabi ;D ;D ;D abi teninin rengi G4 rengine dönmüştü oyun sonrası ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Onuda onur vurdu ,dost ateşi ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: tabi tabi ;D ;D ;D abi teninin rengi G4 rengine dönmüştü oyun sonrası ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Onuda onur vurdu ,dost ateşi ;D ;D ;D
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 18 Ara 2009 #23,404 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: nejat abi yolun ankara tarafına düşmüyor mu bu aralar paintball oynardık hep beraber ;D Genişletmek için tıkla ... Şu sıralar gitmiyorum. yazargezeryolçizer' Alıntı: Necat LR takımında oynayacaksan,popona yastık bağla, En son İngilizin biri 1 hafta oturamadı ,arabanın koltuğuna ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Defender koltuğunda 4 günde 2 bin km yol yapmış birisine bunu tavsiye etmen komik olmadı mı? ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: nejat abi yolun ankara tarafına düşmüyor mu bu aralar paintball oynardık hep beraber ;D Genişletmek için tıkla ... Şu sıralar gitmiyorum. yazargezeryolçizer' Alıntı: Necat LR takımında oynayacaksan,popona yastık bağla, En son İngilizin biri 1 hafta oturamadı ,arabanın koltuğuna ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Defender koltuğunda 4 günde 2 bin km yol yapmış birisine bunu tavsiye etmen komik olmadı mı? ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 18 Ara 2009 #23,405 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Şu sıralar gitmiyorum. Defender koltuğunda 4 günde 2 bin km yol yapmış birisine bunu tavsiye etmen komik olmadı mı? ;D Genişletmek için tıkla ... Defendere binenlere en çok lazım olacak parça olarak düşündüğümden, koruma altına almakta fayda var ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar nkurtkaya' Alıntı: Şu sıralar gitmiyorum. Defender koltuğunda 4 günde 2 bin km yol yapmış birisine bunu tavsiye etmen komik olmadı mı? ;D Genişletmek için tıkla ... Defendere binenlere en çok lazım olacak parça olarak düşündüğümden, koruma altına almakta fayda var ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 18 Ara 2009 #23,406 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Defendere binenlere en çok lazım olacak parça olarak düşündüğümden, koruma altına almakta fayda var ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abi .......miz nasır tuttu anlamında bize işlemez ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Defendere binenlere en çok lazım olacak parça olarak düşündüğümden, koruma altına almakta fayda var ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abi .......miz nasır tuttu anlamında bize işlemez ;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 18 Ara 2009 #23,407 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Abi .......miz nasır tuttu anlamında bize işlemez ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İri kıyım ingiliz öyle demiyordu ama ;D ;D ;D utandığından böbreklerimden vurdunuz diyor ama sen ona bakma nerden yediğini ben gördüm ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Abi .......miz nasır tuttu anlamında bize işlemez ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İri kıyım ingiliz öyle demiyordu ama ;D ;D ;D utandığından böbreklerimden vurdunuz diyor ama sen ona bakma nerden yediğini ben gördüm ;D ;D ;D
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 18 Ara 2009 #23,408 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: İri kıyım ingiliz öyle demiyordu ama ;D ;D ;D utandığından böbreklerimden vurdunuz diyor ama sen ona bakma nerden yediğini ben gördüm ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... O Discoya alışmıştır normaldir ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: İri kıyım ingiliz öyle demiyordu ama ;D ;D ;D utandığından böbreklerimden vurdunuz diyor ama sen ona bakma nerden yediğini ben gördüm ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... O Discoya alışmıştır normaldir ;D ;D