Bütün kabahat benmiyim şimdi yavvv siz bana ne bakıyorsunuz benim zate 10 kg eksiğim varaltug onaran' Alıntı:kaçanlara iyi geceler
şimdi mutfaktan geldim ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Bütün kabahat benmiyim şimdi yavvv siz bana ne bakıyorsunuz benim zate 10 kg eksiğim var)))
yazargezeryolçizer' Alıntı:Paintball da bir tek emrah tehlikeli,
geriye kalanı nişan almadan da vuruyoruz ;D ;D ;D
İncecik bir direğin arkasına geçtim ,300 mermi sıktılar,hiç isabet yok ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:gördük ağlara takılmış capon balığını ;D ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:İncecik bir direğin arkasına geçtim ,300 mermi sıktılar,hiç isabet yok ;D ;D ;D
Necat LR takımında oynayacaksan,popona yastık bağla,altug onaran' Alıntı:nejat abi yolun ankara tarafına düşmüyor mu bu aralar
paintball oynardık hep beraber ;D
Onuda onur vurdu ,dost ateşi ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:tabi tabi ;D ;D ;D
abi teninin rengi G4 rengine dönmüştü oyun sonrası ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:nejat abi yolun ankara tarafına düşmüyor mu bu aralar
paintball oynardık hep beraber ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Necat LR takımında oynayacaksan,popona yastık bağla,
En son İngilizin biri 1 hafta oturamadı ,arabanın koltuğuna ;D ;D ;D
Defendere binenlere en çok lazım olacak parça olarak düşündüğümden, koruma altına almakta fayda var ;D ;D ;Dnkurtkaya' Alıntı:Şu sıralar gitmiyorum.
Defender koltuğunda 4 günde 2 bin km yol yapmış birisine bunu tavsiye etmen komik olmadı mı? ;D
Abi .......miz nasır tuttu anlamında bize işlemez ;D ;D ;D ;Dyazargezeryolçizer' Alıntı:Defendere binenlere en çok lazım olacak parça olarak düşündüğümden, koruma altına almakta fayda var ;D ;D ;D
İri kıyım ingiliz öyle demiyordu ama ;D ;D ;Dyunus bager' Alıntı:Abi .......miz nasır tuttu anlamında bize işlemez ;D ;D ;D ;D
O Discoya alışmıştır normaldir ;D ;Dyazargezeryolçizer' Alıntı:İri kıyım ingiliz öyle demiyordu ama ;D ;D ;D
utandığından böbreklerimden vurdunuz diyor ama sen ona bakma nerden yediğini ben gördüm ;D ;D ;D