7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,392,648

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Var tabi, uzaklaşmak ;D
Bak hiç Defender falan diyor muyum artık ??
ama Nejat abiye bak, adam hala VX100 ilanlarına bakıyor ;D ;D
Nejat arazi şeysi değil cadde şeysi arıyor normaldir Bak ben cadde şeysimi hiç anlatıyormuyum ;D ;D ;D

Onur hala "işlem görmüş teneke" diyorsun arazi şeyime. Bakıyorum tabii VX100 ilanlarına. Yaşlılıkta, torun tombalak pikniğe gideceğim bir cadde şeysi lazım.

Bizim burada sağlam yağmur var. Pazar günü bu tarafta yapılacak gezi için katılımcı listesine baktıkça o günü çok ama çok merak ediyorum :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Neyse yılbaşında yaparsak bişeyler mutlaka beklerim ona göre
Naci abiiii sende duy :smiley:

Yılbaşında program belli, sizdeyiz. Hindi kesicez, sonra da sabah kadar içki ve denssss... Ukraynadan arkadaşlar da katılacak..

;D ;D ;D

Göktürk-Kemerburgaz'da da kar yağışı var ama yerler çok ıslak, tutacağını sanmıyorum. Pazar günü bu tarafa gezi düzenleyen 35+ araç için eğlenceli bir gün olacak kesinlikle ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR