7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,394,478

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Öyle tabi abi, parfüm (eu de toilette) denilen şey tamamen bu sebepten dolayı çıkmıştır ortaya, tuvalet sonrası fıs fıs ))
Avrupadaki insanların o kafasına taktığı beyaz sarmallı peruklar da yağlı ve kokulu saçlarını saklamak amacıyla takılıyordu. öyk sabah sabah

discovery-V8' Alıntı:
Günaydın millet ;D

Biraz önce döndüm, istanbul da k..çım dondu, kutup ayısı mayısı derken ankarada -5 -6 da t-shirt le gezen ben istanbulun nemli +7 derece sinde buz kestim ya bu nasıl bişey ya ;D
Yavuz abi sen hiç buralara laf atma ben hayatımda Ankarada üşüdüğüm kadar hiçbiryerde üşümedim Erzincanda -22 dereceyi , Erzurumda -45 dereceyi ,Sansa deresinin akar halinde donduğunu ,gördüm ama Ankarada üşüdüğüm kadar hiçbiryerde üşümedim

İyi akşamlar arkadaşlar bende dağdan indim.....

Bu Cebel(Yarpuz) denilen yer Eski Osmaniye(Cebeli Bereket) İlinin merkezi ama şu anda terk edilmiş halde sadece bir gurup yaylacı ve köylü kalıyor. Ama telefon olmadığını şimdi senden okudum bunu bir araştırayım.

Bir bakıma da normal diye düşünüyorum çünkü bizim üniversite Çukur ovaya bağlı bir birim olarak Osmaniyenin 2 Km yakınında bir köyün mezrasında kurulmuştu ve ben oradaya (Yurt müdürü idim) çok uzun mücadeleler sonunda telefon getirtebilmiştim o da tek hat.

Saol Cihan sende hoş gelmişsin.

Hoş bulduk altuğ bu sefer enteresan fotoğraflar vardı bizim için. yemek konusunda acemi üç adam(Çorba dahi pişiremeyen tip) Tenekede tavuk pişirmeye niyetlendik ortada ne teneke var ne sistem. Bir çiçek tenekesinin toprağını boşaltıp iyice yıkadıktan sonra başladık operasyona ama netice çok güzel oldu. fotolar bende mi ali demi bilmiyorum bende ise birazdan yüklerim.