7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,394,713

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu Cihan ;D ;D ;D ;D ;D

th_land_ama_roverdegil.jpg

Buda Disco II ;D ;D ;D ;D

th_disco2.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Mesutcum bunlar varya bana zorla bir Disco II aldırıp nasıl olması gerektiğini anlattıracaklar bu işin , Lr buluşmasında Cihanın yol şeysine korna çalıp yolu tıkama diye arkadan sıkıştırdılar Disco II ler , ondan bu kuyruk acısı ;D ;D ;D

25 K TL lik alet elektronik Disco II şeysi, full modifiyeli 85 K TL lik toyota şeysini "madara" etti ;D ;D ;D

haaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, gülüyorum valla , ön amaortisörlerin durumunuda söyle baride aydınlansın mesut abi ;D ;D ;D ;D, birde lastikler desek ;D ;D ;D, valla ben sadece aydınlatıyorum dostları , faturalar duruyor isteyene gönderirim kargosu benden , bir karşılaştırma yapalım ,isterseniz burda bakalım ne çıkacak bakım fiyatları ve arızaları , valla gülüyorumm ,sen disco 2 yi alıp arabayı yaylı sisteme çevireceksen hiç düşünme bile araba da arkada oturmak imkansız benden söylemesi denedim 2 günde iade yaylar ve amortisör

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bi tarafı patladı yardım diye konu başlığı açan araç bu değilmi ;D ;D ;D

Ta kendisi ;D ;D ;D Şanzıman sorunuydu sanırım ;D

Tamam çarşamba 11 paintbal diyelim, öncesinde de Drunk. Hakan abi geliyor mu Yavuz abi ??

cihanülker' Alıntı:
arkamdan,aynı yerde kalan , çektiğin ok lastikli , çıkamayan defendere koy bakalım ,hatta kendi kullandığın mt lastikli elizebethi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abicim Elizabeth orayı ilk seferde çıktı, Sonradan Tüm bolu off-road klübü kalınca bozdu zemini Naci Haricinde çıkabilen olmadıki orayı ;D ;D

Bi tarafı patladı yardım diye konu başlığı açan araç bu değilmi ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:
;D ;D ;D, şanzumandı galiba
fastjunkie' Alıntı:
Ta kendisi ;D ;D ;D Şanzıman sorunuydu sanırım ;D

Ben onu bunu bilmem Cihandan sonra hiç zorlanmadan çıktımı çıkmadımı ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Tamam çarşamba 11 paintbal diyelim, öncesinde de Drunk. Hakan abi geliyor mu Yavuz abi ??

Hakan yarın akşam geliyor galiba , yada öğleden sonra bakarım saatine ,ama geliyor. Çarşamba yapalım ;D

çıktıda sonra kamyonla mı gitti eve ;D ;D ;D ;D

Yokya ne kamyonu abartmayın şehir içinde arıza yapmıştır o sonradan, o günün en başarılı 2. aracıydı.

cihanülker' Alıntı:
arkamdan,aynı yerde kalan , çektiğin ok lastikli , çıkamayan defendere koy bakalım ,hatta kendi kullandığın mt lastikli elizebethi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cihancım Elizabeth senden sonra değil, orayı geçmek için balata sıyıran ve oraları mezara çeviren Bolu'lu cj den sonra çıkamadı ;)

Zaten orayı cj den sonra sadece Naci çıkabildi, hatırlatırım ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR