7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,395,284

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

haaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, gülüyorum valla , ön amaortisörlerin durumunuda söyle baride aydınlansın mesut abi ;D ;D ;D ;D, birde lastikler desek ;D ;D ;D, valla ben sadece aydınlatıyorum dostları , faturalar duruyor isteyene gönderirim kargosu benden , bir karşılaştırma yapalım ,isterseniz burda bakalım ne çıkacak bakım fiyatları ve arızaları , valla gülüyorumm ,sen disco 2 yi alıp arabayı yaylı sisteme çevireceksen hiç düşünme bile araba da arkada oturmak imkansız benden söylemesi denedim 2 günde iade yaylar ve amortisör

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Bi tarafı patladı yardım diye konu başlığı açan araç bu değilmi ;D ;D ;D

Ta kendisi ;D ;D ;D Şanzıman sorunuydu sanırım ;D

Tamam çarşamba 11 paintbal diyelim, öncesinde de Drunk. Hakan abi geliyor mu Yavuz abi ??

cihanülker' Alıntı:
arkamdan,aynı yerde kalan , çektiğin ok lastikli , çıkamayan defendere koy bakalım ,hatta kendi kullandığın mt lastikli elizebethi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abicim Elizabeth orayı ilk seferde çıktı, Sonradan Tüm bolu off-road klübü kalınca bozdu zemini Naci Haricinde çıkabilen olmadıki orayı ;D ;D

Bi tarafı patladı yardım diye konu başlığı açan araç bu değilmi ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:
;D ;D ;D, şanzumandı galiba
fastjunkie' Alıntı:
Ta kendisi ;D ;D ;D Şanzıman sorunuydu sanırım ;D

Ben onu bunu bilmem Cihandan sonra hiç zorlanmadan çıktımı çıkmadımı ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Tamam çarşamba 11 paintbal diyelim, öncesinde de Drunk. Hakan abi geliyor mu Yavuz abi ??

Hakan yarın akşam geliyor galiba , yada öğleden sonra bakarım saatine ,ama geliyor. Çarşamba yapalım ;D

çıktıda sonra kamyonla mı gitti eve ;D ;D ;D ;D

Yokya ne kamyonu abartmayın şehir içinde arıza yapmıştır o sonradan, o günün en başarılı 2. aracıydı.

cihanülker' Alıntı:
arkamdan,aynı yerde kalan , çektiğin ok lastikli , çıkamayan defendere koy bakalım ,hatta kendi kullandığın mt lastikli elizebethi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cihancım Elizabeth senden sonra değil, orayı geçmek için balata sıyıran ve oraları mezara çeviren Bolu'lu cj den sonra çıkamadı

Zaten orayı cj den sonra sadece Naci çıkabildi, hatırlatırım ;D ;D ;D ;D