7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,557

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D Diyet miyet yok , sadece ıvır zıvır yemiyorum, spor yapıyorum kendiliğinden eridi göbek ;D

tamam işte sporu falan bırakma, ıvır zıvır da yeme, içki de içme cinderella iç ;D ;D
Bu neymiş abi, sık görünce anlaşılmıyordu heralde, ben böle kilo verdiğini bilmiyordum.

cihanülker' Alıntı:
çarşamba gecesi ben belki gelemeyebilirim ,son dakika ya kadar yokmuşum gibi davranın ,birde bu oyun oynayacağımız yer neresi arkedeşler ??? ??? ??? ???

O zaman günü değiştirelim abi ?

burası; http://ankara.paintball.com.tr/iletisim.html

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Dede Derken ? ;D ;D ;D ;D

Seni kasdetmedim şekerim ;D

Sürekli üşüdüğü için lahana gibi kat kat giyinen, yaptığı tek spor bulaşık, çamaşır yıkamak ve ütü yapmak olanları diyyorum ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
onur bu sahada kule yok ulennnn ,ben nerde saklanacağımm , ölçüler sığmaz o siperlere ,bir yerlerim açıkta kalırrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Series'e doluşucaz abi biz Japonlar.. Çok elverişli araçmış savaş ortamında, görev aracı anlayacağın. ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
onur bu sahada kule yok ulennnn ,ben nerde saklanacağımm , ölçüler sığmaz o siperlere ,bir yerlerim açıkta kalırrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

land var land içine girersin orda boyanırsın ;D ;D

SDC' Alıntı:
Seni kasdetmedim şekerim ;D

Sürekli üşüdüğü için lahana gibi kat kat giyinen, yaptığı tek spor bulaşık, çamaşır yıkamak ve ütü yapmak olanları diyyorum ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Onurmu demek istedin ;D ;D ;D yada Ufuk ;D ;D ;D Ufuk konu açılınca kayboldu yine ekecek bizi :(

Çarşamba gecesi saat 23.00 Oyun 2 saat sürüyor.

PAKET 2 : KİŞİ BAŞI 25 TL (200 KAPSÜL + KIYAFET + MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

30 mermi de ekstradan aldım fiyatta bi değişiklik olmadan. ;D ;D ;D ;D

gece 23 çok mu geç oldu yav ?? 22 ye mi alsak ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR