7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,656

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D Diyet miyet yok , sadece ıvır zıvır yemiyorum, spor yapıyorum kendiliğinden eridi göbek ;D

tamam işte sporu falan bırakma, ıvır zıvır da yeme, içki de içme cinderella iç ;D ;D
Bu neymiş abi, sık görünce anlaşılmıyordu heralde, ben böle kilo verdiğini bilmiyordum.

cihanülker' Alıntı:
çarşamba gecesi ben belki gelemeyebilirim ,son dakika ya kadar yokmuşum gibi davranın ,birde bu oyun oynayacağımız yer neresi arkedeşler ??? ??? ??? ???

O zaman günü değiştirelim abi ?

burası; http://ankara.paintball.com.tr/iletisim.html

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Dede Derken ? ;D ;D ;D ;D

Seni kasdetmedim şekerim ;D

Sürekli üşüdüğü için lahana gibi kat kat giyinen, yaptığı tek spor bulaşık, çamaşır yıkamak ve ütü yapmak olanları diyyorum ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
onur bu sahada kule yok ulennnn ,ben nerde saklanacağımm , ölçüler sığmaz o siperlere ,bir yerlerim açıkta kalırrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Series'e doluşucaz abi biz Japonlar.. Çok elverişli araçmış savaş ortamında, görev aracı anlayacağın. ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
onur bu sahada kule yok ulennnn ,ben nerde saklanacağımm , ölçüler sığmaz o siperlere ,bir yerlerim açıkta kalırrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

land var land içine girersin orda boyanırsın ;D ;D

SDC' Alıntı:
Seni kasdetmedim şekerim ;D

Sürekli üşüdüğü için lahana gibi kat kat giyinen, yaptığı tek spor bulaşık, çamaşır yıkamak ve ütü yapmak olanları diyyorum ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Onurmu demek istedin ;D ;D ;D yada Ufuk ;D ;D ;D Ufuk konu açılınca kayboldu yine ekecek bizi

Çarşamba gecesi saat 23.00 Oyun 2 saat sürüyor.

PAKET 2 : KİŞİ BAŞI 25 TL (200 KAPSÜL + KIYAFET + MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

30 mermi de ekstradan aldım fiyatta bi değişiklik olmadan. ;D ;D ;D ;D

gece 23 çok mu geç oldu yav ?? 22 ye mi alsak ?