7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,656
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Fotoğraf çekmeyi öğrenmeye çalışıyorum. Size bir fırtınada adalar manzarası...

Ufuk üstadım gelecek görüyor musun, başlamadan bırakayım mı :

iyi güzelde tuzu eksik

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
hangi jakuzi , taş ocağındaki jakuzimi

yok abi Yavuz abinin evinin yanındaki. Biraderle oraya gittik bugun,benim vinci deneyelim diye,baya macera yaşadık valla JCB falan battı bi ara ;D ;D

erenatac' Alıntı:
yok abi Yavuz abinin evinin yanındaki. Biraderle oraya gittik bugun benim vinci deneyelim diye,baya macera yaşadık valla JCB falan battı bi ara ;D ;D

ulennnnn nıye aramadınız gelip jcb yi çekerdim , ;D ;D ;D, bende sıkıntıdan patladım öğleden sonra ,keşke arasaydınız

erenatac' Alıntı:
yok abi Yavuz abinin evinin yanındaki. Biraderle oraya gittik bugun,benim vinci deneyelim diye,baya macera yaşadık valla JCB falan battı bi ara ;D ;D
Foto video isteriz

cihanülker' Alıntı:
ulennnnn nıye aramadınız gelip jcb yi çekerdim , ;D ;D ;D, bende sıkıntıdan patladım öğleden sonra ,keşke arasaydınız

Ya cok ani çıktık,bizde sıkıla sıkıla oturuyoduk canla,hadi gidip incekte vinci deneyelim dedik.Yoldan geçen bi JCB durup bizi seyretmeye başladı,bizde vincin ucunu amcaya bağlayalım bari dedik.Adam çamura bir girdi kurtulana kadar baya uğraştı valla ;D kepçesiyle falan aletin burnunu kaldırdıda anca çıktı ;D

iş makinesi falan ;D ;D ;D ;D yavuz abi caponlar tuzak kurmuşlardır temellere dikkat etmek lazım ;D ;D ;D ;D