7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,656
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Fotoğraf makinesi yoktu yanımızda,sonradan keşke alsaydık dedik ama.. JCB operatörünün yanaşırkenki sırıtan surat ifadesiyle zor bela kurtulduktan sonraki surat ifadesi görmeye değerdi aslında ;D ;D

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
iş makinesi falan ;D ;D ;D ;D yavuz abi caponlar tuzak kurmuşlardır temellere dikkat etmek lazım ;D ;D ;D ;D

Amcaya hazır gelmişken bir kaç kepçede dip kumu al dedik,kırmadı sağolsun ;D ;D ;D Yavuz abiye yeni yıl süprizi ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Fotoğraf makinesi yoktu yanımızda,sonradan keşke alsaydık dedik ama.. JCB operatörünün yanaşırkenki sırıtan surat ifadesiyle zor bela kurtulduktan sonraki surat ifadesi görmeye değerdi aslında ;D ;D

demekki tam olmuş çukur ,deneriz bir ara ,şu benim 35 mt ler ,gelseydi ,takar denerdik ama kesin gömülürdüm , araba çok ağır ;D ;D ;D

BUNUNDA TUZU BİBERİ ÇOK AMA ÖRNEK OLSUN DİYE :smiley: :smiley:

DSC058393432432.jpg

cihanülker' Alıntı:
demekki tam olmuş çukur ,deneriz bir ara ,şu benim 35 mt ler ,gelseydi ,takar denerdik ama kesin gömülürdüm , araba çok ağır ;D ;D ;D

Valla tam gömülmelik kıvama gelmiş.Gerçi biz bilerek batırdık suzukiyi vinci deneyelim diye 8)

Yurdumun insanı ;D ;D ;D vaktiniz varsa seyredin ama sonuna kadar seyredin en çarpıcı cümleler sonlarda

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=3&vid=2661&bid=1&hid=13265869

cihanülker' Alıntı:
abi bu ne ya öldüm gülmekten akşam akşam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,,

üç defa seyrettim hanımı çağırdım 4 defa onunla izledim gözlerimden yaş geldi gülmekten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR