7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,786
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Fotoğraf makinesi yoktu yanımızda,sonradan keşke alsaydık dedik ama.. JCB operatörünün yanaşırkenki sırıtan surat ifadesiyle zor bela kurtulduktan sonraki surat ifadesi görmeye değerdi aslında ;D ;D

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
iş makinesi falan ;D ;D ;D ;D yavuz abi caponlar tuzak kurmuşlardır temellere dikkat etmek lazım ;D ;D ;D ;D

Amcaya hazır gelmişken bir kaç kepçede dip kumu al dedik,kırmadı sağolsun ;D ;D ;D Yavuz abiye yeni yıl süprizi ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Fotoğraf makinesi yoktu yanımızda,sonradan keşke alsaydık dedik ama.. JCB operatörünün yanaşırkenki sırıtan surat ifadesiyle zor bela kurtulduktan sonraki surat ifadesi görmeye değerdi aslında ;D ;D

demekki tam olmuş çukur ,deneriz bir ara ,şu benim 35 mt ler ,gelseydi ,takar denerdik ama kesin gömülürdüm , araba çok ağır ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
demekki tam olmuş çukur ,deneriz bir ara ,şu benim 35 mt ler ,gelseydi ,takar denerdik ama kesin gömülürdüm , araba çok ağır ;D ;D ;D

Valla tam gömülmelik kıvama gelmiş.Gerçi biz bilerek batırdık suzukiyi vinci deneyelim diye 8)

Yurdumun insanı ;D ;D ;D vaktiniz varsa seyredin ama sonuna kadar seyredin en çarpıcı cümleler sonlarda

http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=3&vid=2661&bid=1&hid=13265869

cihanülker' Alıntı:
abi bu ne ya öldüm gülmekten akşam akşam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D,,

üç defa seyrettim hanımı çağırdım 4 defa onunla izledim gözlerimden yaş geldi gülmekten