7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,396,864

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Başta SEVTAP Hanım ve METE Hoca olmak üzere,KELEBEK muhabbeti yapan ve ima eden arkadaşlara tessüf ediyorum.Aile sadetim ile oynuyorlar.
Bu gece rüyamda; Gezenbilir bir etkinlik düzenlemiş bizim ev civarında yiyenbilir düzenine geçmişiz.5-10 tane teneke de Mete hocanın çingene tavuğu yapılmış afiyetle yemişiz. Bu sırada paintbol cular avcı palvrası gibi bişeyler anlatıyorlar bizde dinliyoruz.Bu sırada hanım beni ısrarla yardım etmem için çağırıyor.Bende sallıyorum dur şu konu bitsin geliyorum falan filan..Hatun sesini yükseltip daha sert çağırmaya başlıyor.Tenekelerden kalan közlerde pateteslerin içerisine kaşar doldurup onu pişirecekmişim.Birden bire gözüme Yavuz beyin bir bardak yıkamasından koparılan fırtına aklıma geliyor ve bunlar beni tefe koyar çalarlar diyorum. Ben salladıkca hanın sinirleniyor sesini daha yükseltiyor.Çaresiz bir durumda kalıyorum.Büyük bir acıyla kıvranırken hanım uyandırdı.Kabus görüyorum diye ve olayı anlatınca şimdi benimle konuşmuyor.Demek o arkadaşların baskısı yüzünden bana yardım etmeyeceksin diye. :mad: :mad: :mad: :mad: Umarım Antalya gezisinde hatun gelirse,durumu makul bir şekilde izah eden çıkar aranızda.

aslankurt72' Alıntı:
Başta SEVTAP Hanım ve METE Hoca olmak üzere,KELEBEK muhabbeti yapan ve ima eden arkadaşlara tessüf ediyorum.Aile sadetim ile oynuyorlar.
Bu gece rüyamda; Gezenbilir bir etkinlik düzenlemiş bizim ev civarında yiyenbilir düzenine geçmişiz.5-10 tane teneke de Mete hocanın çingene tavuğu yapılmış afiyetle yemişiz. Bu sırada paintbol cular avcı palvrası gibi bişeyler anlatıyorlar bizde dinliyoruz.Bu sırada hanım beni ısrarla yardım etmem için çağırıyor.Bende sallıyorum dur şu konu bitsin geliyorum falan filan..Hatun sesini yükseltip daha sert çağırmaya başlıyor.Tenekelerden kalan közlerde pateteslerin içerisine kaşar doldurup onu pişirecekmişim.Birden bire gözüme Yavuz beyin bir bardak yıkamasından koparılan fırtına aklıma geliyor ve bunlar beni tefe koyar çalarlar diyorum. Ben salladıkca hanın sinirleniyor sesini daha yükseltiyor.Çaresiz bir durumda kalıyorum.Büyük bir acıyla kıvranırken hanım uyandırdı.Kabus görüyorum diye ve olayı anlatınca şimdi benimle konuşmuyor.Demek o arkadaşların baskısı yüzünden bana yardım etmeyeceksin diye. :mad: :mad: :mad: :mad: Umarım Antalya gezisinde hatun gelirse,durumu makul bir şekilde izah eden çıkar aranızda.

abi dert etme ben ,usule uyun bir şekilde yengeye konuyu anlatırım , ;D ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:

aman diyim zaten baştan çok büyük yanlış yapmışsınız zaten yenge uyandırınca hemen teşekkür edicektiniz kabustan kurtardığı için ;D ;D ;D rüyaların tersi çıkarmış diye devam edicektiniz ;D ;D ;D

valla antalya gezinde herkesten "höt" sesleri yükselicek gibi ;D en iyisi antalya öncesi yakın bir gezide durumu kurtarmak yoksa antalya iptal olabilir ;D ;D ;D ;D

geçmiş olsun

arkadaşlar bahsettiğim araç krıterlerine yakın bir araba size bu araba 32,000 alınır ;D ;D ,, üzerine 10- lira harcanır adam giibi binilir ;)

http://www.sahibinden.com/land_cruiser_cok_temiz_-58WQQaXQQ19707550WQQpXQQdisplayitem

cihanülker' Alıntı:
abi dert etme ben ,usule uyun bir şekilde yengeye konuyu anlatırım , ;D ;D ;D
Tamam teşekkürler.
altug onaran' Alıntı:
aman diyim zaten baştan çok büyük yanlış yapmışsınız zaten yenge uyandırınca hemen teşekkür edicektiniz kabustan kurtardığı için ;D ;D ;D rüyaların tersi çıkarmış diye devam edicektiniz ;D ;D ;D

valla antalya gezinde herkesten "höt" sesleri yükselicek gibi ;D en iyisi antalya öncesi yakın bir gezide durumu kurtarmak yoksa antalya iptal olabilir ;D ;D ;D ;D

geçmiş olsun
Altuğ Kardeşim güzel bir öneri.Bayağı paniklemiştim.Sağol.Rüyanın tersi çıkarmış babından daha fazla hatuna yardım.Hatta o istemeden çay kahve yapıp götüreceğim.Yılbaşı sürpriz hediye falan derken durumu kurtarırız.

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar bahsettiğim araç krıterlerine yakın bir araba size bu araba 32,000 alınır ;D ;D ,, üzerine 10- lira harcanır adam giibi binilir ;)

http://www.sahibinden.com/land_cruiser_cok_temiz_-58WQQaXQQ19707550WQQpXQQdisplayitem

onur uyanında kamyonun satılık ilanını koyar artık ;D ;D ;D ;D

barbaros abide düşünüyordu aracın ilanıda vardı fikir mi değiştirdi yoksa

altug onaran' Alıntı:
onur uyanında kamyonun satılık ilanını koyar artık ;D ;D ;D ;D

barbaros abide düşünüyordu aracın ilanıda vardı fikir mi değiştirdi yoksa

altuğ barborosun arabası 2009 model günah dedim ona satmaktan vazgeçti herhalde ,enişteye yeter navara bir bedende büyük gelir bence gerek yok dedim ,son kararı kendisi verecek bakalım ;D

nejat abi senin bindiğin araç modifiye edilmiş yükseltmiş falandı sabah uyku sersemi etkilediler bak yine olaya sabah giriyo caponlar ;D oyuna gelme ;D ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Meğer sen ne kıskanç, ne haset, ne yere bakan bişeymişsin ;D ;D ;D

Kıskanç kadınlar yetmiyormuş gibi birde kıskanç erkeklerle uğraşmak beni deli ediyor uleeyynn :D :D :D

ahhaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sen daha duuurrr, kız arabanla, benim "pick-up"ıma laflar ediyorsun neler yapıcam sana neleeer :mad: :mad: ::smiley: ::smiley:

fastjunkie' Alıntı:
ahhaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sen daha duuurrr, kız arabanla, benim "pick-up"ıma laflar ediyorsun neler yapıcam sana neleeer :mad: :mad: ::smiley: ::smiley:

Sen Mustafa Bey'in yazdıklarını okumadın galiba ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR