Başta SEVTAP Hanım ve METE Hoca olmak üzere,KELEBEK muhabbeti yapan ve ima eden arkadaşlara tessüf ediyorum.Aile sadetim ile oynuyorlar.
Bu gece rüyamda; Gezenbilir bir etkinlik düzenlemiş bizim ev civarında yiyenbilir düzenine geçmişiz.5-10 tane teneke de Mete hocanın çingene tavuğu yapılmış afiyetle yemişiz. Bu sırada paintbol cular avcı palvrası gibi bişeyler anlatıyorlar bizde dinliyoruz.Bu sırada hanım beni ısrarla yardım etmem için çağırıyor.Bende sallıyorum dur şu konu bitsin geliyorum falan filan..Hatun sesini yükseltip daha sert çağırmaya başlıyor.Tenekelerden kalan közlerde pateteslerin içerisine kaşar doldurup onu pişirecekmişim.Birden bire gözüme Yavuz beyin bir bardak yıkamasından koparılan fırtına aklıma geliyor ve bunlar beni tefe koyar çalarlar diyorum. Ben salladıkca hanın sinirleniyor sesini daha yükseltiyor.Çaresiz bir durumda kalıyorum.Büyük bir acıyla kıvranırken hanım uyandırdı.Kabus görüyorum diye ve olayı anlatınca şimdi benimle konuşmuyor.Demek o arkadaşların baskısı yüzünden bana yardım etmeyeceksin diye.
Umarım Antalya gezisinde hatun gelirse,durumu makul bir şekilde izah eden çıkar aranızda.