7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,397,922
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Buralardayız ama bir araya gelemiyoruz galiba

iyi geceler Cihan

Etiketler

Demekki bir ses vermek yetiyormuş bak kaç kişi toplandı.

yaw bu sitedeki yazıları ve videoları izleyince doğru karar verdiğimi düşündüğüm teriosumu satıp daha iri bir araç alma fikri makul gelmeye başladı ne dersiniz. ;D

Ben artık eve gideyim :-\

Yarasa saatine gelirim, belki

aslankurt72' Alıntı:
yaw bu sitedeki yazıları ve videoları izleyince doğru karar verdiğimi düşündüğüm teriosumu satıp daha iri bir araç alma fikri makul gelmeye başladı ne dersiniz. ;D

Kaşıntı başladı ;D

Ama sonra yenge kızınca tırsıp üstümüze atma tamam mı

Aslında teriosu biz arazi araci diye saymıyorur ama Mece hocamın hatrına bişey demiyoruz )))
Arazi aracı deddiğin sabit aks olmalı

SDC' Alıntı:
Ben artık eve gideyim :-\

Yarasa saatine gelirim, belki

Kaşıntı başladı ;D

Ama sonra yenge kızınca tırsıp üstümüze atma tamam mı
Nerdesin be ablacım bugun sabahtan beri İstambuldaydım )

yunus bager' Alıntı:
Aslında teriosu biz arazi araci diye saymıyorur ama Mece hocamın hatrına bişey demiyoruz )))

Doğru dedin Yunus. Sırf bu yüzden GV'yi araziye sokmuyorum.

aslankurt72' Alıntı:

Sana ısrarla senin isteklerini vitara karşılar dedim ama ikna edemedim. Sevtap'ın dediği gibi sıkışınca suçu bize atma ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

Haklısın Yunusta kullanıcının ihtiyacını göz önüne almak lazım birazcık sert olabilir piknik tipinde gezilerin dışına çıkılmayacaksa terios yeterli. Ama ben sert şartlarda da dağlarda gezeceğim denirse o zaman durup düşünmek gerekiyor

acemi80' Alıntı:
Sana ısrarla senin isteklerini vitara karşılar dedim ama ikna edemedim. Sevtap'ın dediği gibi sıkışınca suçu bize atma ;D ;D ;D
Ona bakarsanız honda crv de 4x4 oda bitakım istekleri karşılar ama kimse diyemezki buda arazi aracıdır