7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398,144

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yaw bu sitedeki yazıları ve videoları izleyince doğru karar verdiğimi düşündüğüm teriosumu satıp daha iri bir araç alma fikri makul gelmeye başladı ne dersiniz. ;D

Ben artık eve gideyim :-\

Yarasa saatine gelirim, belki :smiley:

aslankurt72' Alıntı:
yaw bu sitedeki yazıları ve videoları izleyince doğru karar verdiğimi düşündüğüm teriosumu satıp daha iri bir araç alma fikri makul gelmeye başladı ne dersiniz. ;D

Kaşıntı başladı ;D

Ama sonra yenge kızınca tırsıp üstümüze atma tamam mı :D :D

Aslında teriosu biz arazi araci diye saymıyorur ama Mece hocamın hatrına bişey demiyoruz :smiley:)))
Arazi aracı deddiğin sabit aks olmalı

SDC' Alıntı:
Ben artık eve gideyim :-\

Yarasa saatine gelirim, belki :smiley:

Kaşıntı başladı ;D

Ama sonra yenge kızınca tırsıp üstümüze atma tamam mı :D :D
Nerdesin be ablacım bugun sabahtan beri İstambuldaydım :smiley:)

yunus bager' Alıntı:
Aslında teriosu biz arazi araci diye saymıyorur ama Mece hocamın hatrına bişey demiyoruz :smiley:)))

Doğru dedin Yunus. Sırf bu yüzden GV'yi araziye sokmuyorum.

aslankurt72' Alıntı:

Sana ısrarla senin isteklerini vitara karşılar dedim ama ikna edemedim. Sevtap'ın dediği gibi sıkışınca suçu bize atma ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:

Haklısın Yunusta kullanıcının ihtiyacını göz önüne almak lazım birazcık sert olabilir piknik tipinde gezilerin dışına çıkılmayacaksa terios yeterli. Ama ben sert şartlarda da dağlarda gezeceğim denirse o zaman durup düşünmek gerekiyor

acemi80' Alıntı:
Sana ısrarla senin isteklerini vitara karşılar dedim ama ikna edemedim. Sevtap'ın dediği gibi sıkışınca suçu bize atma ;D ;D ;D
Ona bakarsanız honda crv de 4x4 oda bitakım istekleri karşılar ama kimse diyemezki buda arazi aracıdır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR