altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 23 Ara 2009 #24,129 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar erenatac' Alıntı: Bu aracın çok ağır offroad yaptığı ve epey yorgun olduğu bilgisini almıştım. Genişletmek için tıkla ... biz alıcaktık elemanı beklerken arka aksları kesmiş ve kilidi kırmış bir şekilde sanayide görünce son anda vazgeçtik
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar erenatac' Alıntı: Bu aracın çok ağır offroad yaptığı ve epey yorgun olduğu bilgisini almıştım. Genişletmek için tıkla ... biz alıcaktık elemanı beklerken arka aksları kesmiş ve kilidi kırmış bir şekilde sanayide görünce son anda vazgeçtik
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 23 Ara 2009 #24,130 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar erenatac' Alıntı: tabi tabi kaçırırmıyız ;D Genişletmek için tıkla ... oh yaa, bizim şu kelebekler de böyle organizasyon insanı olsalar şöyle ;D ;D Yavuz abi falan yok heralde yarın gündüz vakti ayarlarız buluşma yerini vb. ama en geç 7.30 -8 gibi buluşmuş olalım derim.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar erenatac' Alıntı: tabi tabi kaçırırmıyız ;D Genişletmek için tıkla ... oh yaa, bizim şu kelebekler de böyle organizasyon insanı olsalar şöyle ;D ;D Yavuz abi falan yok heralde yarın gündüz vakti ayarlarız buluşma yerini vb. ama en geç 7.30 -8 gibi buluşmuş olalım derim.
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 23 Ara 2009 #24,131 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: bu linkteki aracın tamponu sizce nasıl http://www.sahibinden.com/150000_km_temiz-71WQQaXQQ13328871WQQpXQQdisplayitem Genişletmek için tıkla ... Tampon güzel ortadaki boruda güzel ama farların önündeki borular işi bozmuş bence daha zarif bişekilde olabilirdi
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: bu linkteki aracın tamponu sizce nasıl http://www.sahibinden.com/150000_km_temiz-71WQQaXQQ13328871WQQpXQQdisplayitem Genişletmek için tıkla ... Tampon güzel ortadaki boruda güzel ama farların önündeki borular işi bozmuş bence daha zarif bişekilde olabilirdi
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 23 Ara 2009 #24,132 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Keramet adamda ,eline ne geçerse parçalıyor ;D ;D ;D Eren yarın 9 da ,LR grubunu yılbaşı ağacı yapacağız ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D Evet onda bir keramet olduğu kesin. Ama zukinin ön diferansiyel kovanını döküm ile değiştirdiler. Bu sefer iyi oldu kırılmıyor diyordu son gördüğümde.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Keramet adamda ,eline ne geçerse parçalıyor ;D ;D ;D Eren yarın 9 da ,LR grubunu yılbaşı ağacı yapacağız ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D Evet onda bir keramet olduğu kesin. Ama zukinin ön diferansiyel kovanını döküm ile değiştirdiler. Bu sefer iyi oldu kırılmıyor diyordu son gördüğümde.
erenatac Kamp III Mesajlar 901 Tepkime Puanı 4 23 Ara 2009 #24,133 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: biz alıcaktık elemanı beklerken arka aksları kesmiş ve kilidi kırmış bir şekilde sanayide görünce son anda vazgeçtik Genişletmek için tıkla ... aynen bende niyetlenmiştim bu araca ama sonradan hikayesini duyunca abovv dedim
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar altug onaran' Alıntı: biz alıcaktık elemanı beklerken arka aksları kesmiş ve kilidi kırmış bir şekilde sanayide görünce son anda vazgeçtik Genişletmek için tıkla ... aynen bende niyetlenmiştim bu araca ama sonradan hikayesini duyunca abovv dedim
erenatac Kamp III Mesajlar 901 Tepkime Puanı 4 23 Ara 2009 #24,134 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: oh yaa, bizim şu kelebekler de böyle organizasyon insanı olsalar şöyle ;D ;D Yavuz abi falan yok heralde yarın gündüz vakti ayarlarız buluşma yerini vb. ama en geç 7.30 -8 gibi buluşmuş olalım derim. Genişletmek için tıkla ... Bize uyar,ben muhtemelen tam yeri öğrenirim yarın
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: oh yaa, bizim şu kelebekler de böyle organizasyon insanı olsalar şöyle ;D ;D Yavuz abi falan yok heralde yarın gündüz vakti ayarlarız buluşma yerini vb. ama en geç 7.30 -8 gibi buluşmuş olalım derim. Genişletmek için tıkla ... Bize uyar,ben muhtemelen tam yeri öğrenirim yarın
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 23 Ara 2009 #24,135 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Tampon güzel ortadaki boruda güzel ama farların önündeki borular işi bozmuş bence daha zarif bişekilde olabilirdi Genişletmek için tıkla ... Yunus abi tampondaki o boruları orjinal tampondan kesip sonradan yapılan tampona monte etmişler. Sonradan uydurma değil.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Tampon güzel ortadaki boruda güzel ama farların önündeki borular işi bozmuş bence daha zarif bişekilde olabilirdi Genişletmek için tıkla ... Yunus abi tampondaki o boruları orjinal tampondan kesip sonradan yapılan tampona monte etmişler. Sonradan uydurma değil.
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 23 Ara 2009 #24,136 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Lastikler bir garip duruyor, 33*10,5*16 diyeceğim,ama oda değil. Genişletmek için tıkla ... Lastikler 225 85 16 ya benziyor
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Lastikler bir garip duruyor, 33*10,5*16 diyeceğim,ama oda değil. Genişletmek için tıkla ... Lastikler 225 85 16 ya benziyor
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 23 Ara 2009 #24,137 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben kaçtım, yarın sabahtan koşturmaya başlamam lazım, herkese iyi geceler.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben kaçtım, yarın sabahtan koşturmaya başlamam lazım, herkese iyi geceler.
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 23 Ara 2009 #24,138 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kerim abi iyi geceler. Yarın görüşürüz.
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 23 Ara 2009 #24,139 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İyi geceler Kerim
erenatac Kamp III Mesajlar 901 Tepkime Puanı 4 23 Ara 2009 #24,140 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Keramet adamda ,eline ne geçerse parçalıyor ;D ;D ;D Eren yarın 9 da ,LR grubunu yılbaşı ağacı yapacağız ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi bizide capon gurubuna alın bu sefer bak sonuç nası değişiyo ;D İyi geceler bu arada
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Keramet adamda ,eline ne geçerse parçalıyor ;D ;D ;D Eren yarın 9 da ,LR grubunu yılbaşı ağacı yapacağız ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... abi bizide capon gurubuna alın bu sefer bak sonuç nası değişiyo ;D İyi geceler bu arada
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 23 Ara 2009 #24,141 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar emrahmarti' Alıntı: Yunus abi tampondaki o boruları orjinal tampondan kesip sonradan yapılan tampona monte etmişler. Sonradan uydurma değil. Genişletmek için tıkla ... Valla ne dersen de ben farların önündeki kısmı beğenmedim olmasa bile daha güzel olur biraz demode nası derler eski görünüyor
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar emrahmarti' Alıntı: Yunus abi tampondaki o boruları orjinal tampondan kesip sonradan yapılan tampona monte etmişler. Sonradan uydurma değil. Genişletmek için tıkla ... Valla ne dersen de ben farların önündeki kısmı beğenmedim olmasa bile daha güzel olur biraz demode nası derler eski görünüyor
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 23 Ara 2009 #24,142 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben de kaçıyorum. erenatac' Alıntı: Bize uyar,ben muhtemelen tam yeri öğrenirim yarın Genişletmek için tıkla ... Tamam abi, yarın gündüz vakti ayarlayalım o zaman burada.. Herkese iyigeceler..
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ben de kaçıyorum. erenatac' Alıntı: Bize uyar,ben muhtemelen tam yeri öğrenirim yarın Genişletmek için tıkla ... Tamam abi, yarın gündüz vakti ayarlayalım o zaman burada.. Herkese iyigeceler..
erenatac Kamp III Mesajlar 901 Tepkime Puanı 4 23 Ara 2009 #24,143 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: ben de kaçıyorum. Tamam abi, yarın gündüz vakti ayarlayalım o zaman burada.. Herkese iyigeceler.. Genişletmek için tıkla ... Tamam Onur iyi geceler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: ben de kaçıyorum. Tamam abi, yarın gündüz vakti ayarlayalım o zaman burada.. Herkese iyigeceler.. Genişletmek için tıkla ... Tamam Onur iyi geceler
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 23 Ara 2009 #24,144 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Valla ne dersen de ben farların önündeki kısmı beğenmedim olmasa bile daha güzel olur biraz demode nası derler eski görünüyor Genişletmek için tıkla ... Sen Camel Trophy araçlarının ön korumalarını da beğenmezsin şimdi. ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Valla ne dersen de ben farların önündeki kısmı beğenmedim olmasa bile daha güzel olur biraz demode nası derler eski görünüyor Genişletmek için tıkla ... Sen Camel Trophy araçlarının ön korumalarını da beğenmezsin şimdi. ;D ;D ;D