7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,398,379

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
valla ben bilmiyorum beklemedeyim halen,akşam misafirlerim var ,ekmiştim ,ama adamlar otelde yemek yiyecekler , benim iş biraz sakata biiniyor gibi ,dur bakalım hele bi gelsinler

:eek: aman abi gözünü seveyim ya.

Günaydın herkese..

Cihan abi sen olayın sonuna yetişecekmişsin gibi gözüküyor. Umut abi sadece içmeye gelirim diyor. Ufuk abinin bonusları hafta içi çıkmaya yetmiyor sanırım :D

Yavuz abi sende durum nedir?

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Karga derken ;D ;D ;D
Doğruluk payıda yok değil hani,
araçta çift GPS,ve farklı 2 programla kaybolan sanırım bir tek benimdir ;D ;D ;D

Ben Onuru kasdettim Kerimcim ;D

Atasözünün orijinalinde karga olduğu için karga ;D ;D ;D

Sanırım bilmiyorsun, devamını da öğren bana hak vereceksin ;)

emrahmarti' Alıntı:
Cihan abi sen olayın sonuna yetişecekmişsin gibi gözüküyor. Umut abi sadece içmeye gelirim diyor. Ufuk abinin bonusları hafta içi çıkmaya yetmiyor sanırım :D

Yavuz abi sende durum nedir?

ben akşam için tamamım gündüz işim çok hakan defendere ben işe , akşama buluşucaz. Eğer katılım olmayacaksa sizi yormayalım Cihan ,Umut ve Ufuk kıvırmak üzereler gibi bir his var bende ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
;D ;D ;D Abi ben elinde harita ile Karaköyden Galata kulesine giderken kaybolan insanlar biliyorum.

O zaten Karaköy'de ;D ;D

Hala yeterli sayımız var, adam zaten burada en fazla 12 kişi oynayabilir demişti.

Onaranlar siz 7 gibi falan Ankara'da olun bence. 8'e kadar da Ufuk ve Umut abiyi zorla evden çıkartırız.

Eren abi bugun tam yeri öğrenip burada yazacak, ona göre bir de buluşma noktası belirleriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR