7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,399,459
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Arada bir 25 FM i de kontrol edin Ufuk 25 FM dedi çıktı, Kerim 25 AM dedi bir karışıklık olmasın.

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Arada bir 25 FM i de kontrol edin Ufuk 25 FM dedi çıktı, Kerim 25 AM dedi bir karışıklık olmasın.

Ufuk abi ve Cihan abi 9 ' a doğru geleceklermiş hocam gelebilirlerse..

Komutanım şimdi onaranları bekliyorum ben, Real'de buluşucaz. Ben çıkarken haber veririm, onlar Optimum'un oradaymışlar, siz de Real e gelirsiniz.
Kerim abi de daha çıkmamış.

acemi80' Alıntı:
evet ilk fm denmişti sonrada am denince ikisinide kontrol etmek gerek

fastjunkie' Alıntı:
Ufuk abi ve Cihan abi 9 ' a doğru geleceklermiş hocam gelebilirlerse..

Ben yazışmaları burdan tkip ediyorum Cihan Ufuğu alacak, Aslankurt sizle buluşacak Kerim yalnız gelecek Yavuzdan haber yok

cihanülker' Alıntı:
aynen ceset gibiyim bu aralar hastalanmamam lazım valla program yoğun

Sen tebdili kıyafet edip senin yerine aslankurt'u sok, millet sen diye ona saldırsın, yılbaşına doğru bir sakatlık çıkmasın ;D ;D ;D

Onur tlf.num 0532 641 7537 gitmeye karar verdiğinizde haber verirsen yürüyerek 5 dk.da realdeyim tanışır sonra hareket ederiz.

aslankurt72' Alıntı:
Onur tlf.num 0532 641 7537 gitmeye karar verdiğinizde haber verirsen yürüyerek 5 dk.da realdeyim tanışır sonra hareket ederiz.

Tamamdır. Onaranlar geliyormuş az kaldı, ben buradan çıkarken sizi ararım. Real otopark'ta buluşuyoruz. Siyah Hilux pick-up 4 lüleri yakarım görebileceğiniz biyerde durup..

fastjunkie' Alıntı:
Tamamdır. Onaranlar geliyormuş az kaldı, ben buradan çıkarken sizi ararım. Real otopark'ta buluşuyoruz. Siyah Hilux pick-up 4 lüleri yakarım görebileceğiniz biyerde durup..
Teriosu küçük bulmazsanız onunla gidelim ;D Bir arabada olursak daha iyi sohbet imkanı olur.

Bana kelebek imasında bulunanlara ithaf edilir bakın görün işte evden çıkıyorum hemde gece. ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
Bana kelebek imasında bulunanlara ithaf edilir bakın görün işte evden çıkıyorum hemde gece. ;D ;D

Komutanım biz çıkıyoruz, Altuğlar gelmiş. Siz de çıkın, görüşmek üzere.

aslankurt72' Alıntı:

Bu bir nevi itiraf gibi oldu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hadi bakalım iyi eğlenceler çok fazla kafa göz yarmayın. Kaba yerlerine vurun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Hadi bakalım iyi eğlenceler çok fazla kafa göz yarmayın. Kaba yerlerine vurun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hocam böyle oyun olurmu yahu ,birbirlerine sıkıyorlar mermileri ,neymiş boyaymış acıtmazmış ,valla cin biberi yemiş gibi yakıyor ,eline gelince morartıp ,kanatıyor ,kafayı şişiriyor bu ne biçim oyun anlamadım yavv