acemi80' Alıntı:Arada bir 25 FM i de kontrol edin Ufuk 25 FM dedi çıktı, Kerim 25 AM dedi bir karışıklık olmasın.
evet ilk fm denmişti sonrada am denince ikisinide kontrol etmek gerekacemi80' Alıntı:Arada bir 25 FM i de kontrol edin Ufuk 25 FM dedi çıktı, Kerim 25 AM dedi bir karışıklık olmasın.
fastjunkie' Alıntı:Ufuk abi ve Cihan abi 9 ' a doğru geleceklermiş hocam gelebilirlerse..
fastjunkie' Alıntı:Ufuk abi ve Cihan abi 9 ' a doğru geleceklermiş hocam gelebilirlerse..
cihanülker' Alıntı:aynen ceset gibiyim bu aralar hastalanmamam lazım valla program yoğun![]()
![]()
cihanülker' Alıntı:aynen ceset gibiyim bu aralar hastalanmamam lazım valla program yoğun![]()
![]()
aslankurt72' Alıntı:Onur tlf.num 0532 641 7537 gitmeye karar verdiğinizde haber verirsen yürüyerek 5 dk.da realdeyim tanışır sonra hareket ederiz.
Teriosu küçük bulmazsanız onunla gidelim ;D Bir arabada olursak daha iyi sohbet imkanı olur.fastjunkie' Alıntı:Tamamdır. Onaranlar geliyormuş az kaldı, ben buradan çıkarken sizi ararım. Real otopark'ta buluşuyoruz. Siyah Hilux pick-up 4 lüleri yakarım görebileceğiniz biyerde durup..
aslankurt72' Alıntı:Teriosu küçük bulmazsanız onunla gidelim ;D Bir arabada olursak daha iyi sohbet imkanı olur.
aslankurt72' Alıntı:Bana kelebek imasında bulunanlara ithaf edilir bakın görün işte evden çıkıyorum hemde gece. ;D ;D
aslankurt72' Alıntı:Bana kelebek imasında bulunanlara ithaf edilir bakın görün işte evden çıkıyorum hemde gece. ;D ;D
acemi80' Alıntı:Hadi bakalım iyi eğlenceler çok fazla kafa göz yarmayın. Kaba yerlerine vurun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D