KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu doğru, senin yoktu. Sen direk mevzuya girmişsin, tarz bu sanırım ;D ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:
Yahu XXXXTA'cıların muhabbet başlığı XXXXTA bölümünde, oraya yazdıkça mesaj sayıları artıyor. Hem de ne yazdıklarına karışan yok. Konuyu oraya açan da forumu terk etti zaten. Biz ise kendi sayfamızda LR'ci moderden kota yiyoruz anlamadım valla bu işi ???
Nejatcım mesaj sayısı da ne, buna ihtiyacımız yok ki bizim. Ayrıca mesaj sayısı önem arzetmiyor, kimin ne yazdığını herkes biliyor zaten
Bu konuyu gündeme getirirdim ama düşünsene t*y*t cıların başlığı da bu bölümde olsaydı 7/24 e girmeyen kalmazdı, e biz zaten bundan kaçmıyor muyuz ??? Ki yakında başka özel isteklerimizin olacağını gözönüne alırsak şimdilik sessiz kalmak en iyi seçenek gibi görünüyor
Kota falan yok ben sadece rica ettim, bana yardımcı olun istedim. O kadar :-X
acemi80' Alıntı:
Bence bu sevginin bir ifadesi. Server de bir video 5000 günaydın veya iyigecelerin yerini tutar. Bence temizliği bu yönde yoğunlaştırmakta fayda var tekrar edilen videoları ve fotoğrafları temizlemek Serverı çok dafa fazla rahatlatacaktır.
Hocam bunu daha önce konuştuk. Video ve teknik bilgiler içeren mesajları silmemeye karar verdik. Tekrarlayan mesaj dediğiniz bir Onurun "çok pis vurulduğu" ve Yunusun çukur videoları var ama bunlarda rahatsız edici bir sayıda değil
Sizden biri olarak birşey rica ettik amma olumsuz tepki aldık, keşke sevginizi bana da ifade etseydiniz
Seni sevdiğimizi hep ifade ediyoruz Sevtap ona ne şüphe, bu temizlikten maksat server'ı rahatlatmaksa bir video sildiğinde 5000 kelime silmek kadar rahatlatır manasında söyledim. Kimsenin günaydınına iyi gecelerine cevap vermeyelim tamam ama, bunlara cevap vermemek onu yok saymak gibi bir his uyandırıyor bende.