7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,401,247
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslankurt72' Alıntı:
Kıran kırana geçti .Her nekadar siyahlar mavilere karşı kazandı gibi bir sonuç çıksa da gerçekte sağlıklı bir kayıt tutulamadı.Önemli olan skor değil spor+ eğlenmek oda amacına ulaştı.

Komutanım rica ederim mavi takım= 20 , siyah takım= 13 skor böyleydi ;D ;D ;D

Etiketler

th_101_6684.jpg
th_101_6685.jpg
th_101_6686.jpg
th_101_6687.jpg
th_101_6688.jpg

Gerçek savaş birazdan başlar. Videolardan ben bir şey anlamadım kimkimdir neresinden vuruldu, vuruldumu belli olmuyor.

acemi80' Alıntı:
Gerçek savaş birazdan başlar. Videolardan ben bir şey anlamadım kimkimdir neresinden vuruldu, vuruldumu belli olmuyor.

Hocm beni yan totodan vurdular tek tesellileri o ;D ;D , birazdan fotolar dökülür ben baştan söyliim kurtulayım ;D ;D

Bu arada benim aracın ön kaputun ortasında lacivert sprey boyayla çizilmiş Satanizm amblemi var kocaman , kimin yaptığını bulursam oydum :(

Bu arada benim aracın ön kaputun ortasında lacivert sprey boyayla çizilmiş Satanizm amblemi var kocaman , kimin yaptığını bulursam oydum :(
[/quote]
nerede ne zaman yapmışlar :mad:

Günaydın arkadaşlar. :smiley:, ne geceydi be.... ;D ;D ;D

Tüm arkadaşlara göstermiş oldukları misafirperverlik için teşekkür ederim. Tanıştığıma çok sevindim.

Bu arada Yatak Pembe Gıda boyası olmuş, kapsülün üzerine yatmışım ;D ;D

aslankurt72' Alıntı:
nerede ne zaman yapmışlar :mad:

ya çorbacının önünde ya paintball sahasının önünde boyamışlar komutanım, arabanın içinden anlaşılmıyor ama önden bakınca iri bir tepsi boyutunda :(

discovery-V8' Alıntı:
ya çorbacının önünde ya paintball sahasının önünde boyamışlar komutanım, arabanın içinden anlaşılmıyor ama önden bakınca iri bir tepsi boyutunda :(

Kalıcı boyamı yoksa ???

discovery-V8' Alıntı:
Abi bula bula senin arabayımı bulmuş ::smiley:
yoksa yanlışlıkla adamın üzerinden geçtinde farkında değilsin adam inkikamını alıyor ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yavuz geçmiş olsun,
Aracın yüksekliğini düşünürsek ,üşenmemiş serseri .
araç ta hep göz önündeydi ,iyi cesaret,yada aldığı maddenin etkisinde belliki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR