7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,403,312
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu kadar adamın toplandığını görünce sivil ekip te geldi ;D ;D ;D
23122009624.jpg

Etiketler

aslankurt72' Alıntı:
Yaw.birde bayan off-road stabilize yoldan çıkmadan falan gibi bişeyler diyordu bi arkadaş bu siteye yazan bayanlar için neydi o tam anlayamadım dı ;D ;D ;D

Onu Ankara Grubuna sölemiştir ;D

O grupta beylerin durumu da pek farklı değil :D :D

(Yavuzcum hariç tabe)

discovery-V8' Alıntı:
Gecenin bombasını da orada olmayanlara açıklayayım bari ;

Herkesi tek tek hanımları aramaya başladı (Ben hariç ;D ;D Yanımda şıracı olduğu için ) Ufuk bey pek bir keyifle gülüyordu, taaaaki telefonu çalıp bir sessizlik oluncaya kadar ;D ;D ;D ;D ;D ;D

- Efendim annecim !
- ..........
- Arkadaşlarla dışardayız......!
-.........................
- Tamam birazdan gidiyorum eve ....!
-....................
- Tamam annecim
-....................

Arkasından gülme krizine girdik ;D ;D ;D
;D ;D ;D hala karnım ağrıyo

ama Ufuk abinin annesi gelirken ağrı kesici al demek için aramış ;D

erenatac' Alıntı:
;D ;D ;D hala karnım ağrıyo

ama Ufuk abinin annesi gelirken ağrı kesici al demek için aramış ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Tabi Tabi gecenin 03:30 unda ağrı kesici için ararlar zaten ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla çok güldüğümüz bir gece oldu , kamp zamanımız gelmiş artık ,patlatmak lazım bir 7/24 kampı yine ;D ;D ;D

Ankaranın bizden tarafında yapında bari bizimde şansımız olsun ;D

cihanülker' Alıntı:
valla çok güldüğümüz bir gece oldu , kamp zamanımız gelmiş artık ,patlatmak lazım bir 7/24 kampı yine ;D ;D ;D

Videolardan birinde işletmeci tiplere bakıp , hedef alanlar küçük olduğundan heralde ;D ;D Siyahlar kazanacak diyor, Cihanın cevabı ;
"Geçen seferde öyle dediler g..tü başı zor kurtardık" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Başka yolu yok Hocam zaten mahcubuz size.

Yok öyle düşünmeyin şartlar öyle gelişti. Bizim bura için plan ayrı ama, onun dışında bir kamp düşünülürse şöyle bizimde ulaşacağımız bir yerde bizde katılırız.

discovery-V8' Alıntı:
Videolardan birinde işletmeci tiplere bakıp , hedef alanlar küçük olduğundan heralde ;D ;D Siyahlar kazanacak diyor, Cihanın cevabı ;
"Geçen seferde öyle dediler g..tü başı zor kurtardık" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Şu maçları kaçırdığıma çok üzülüyorum orada seyirci olarak bulunmak isterdim. ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Şu maçları kaçırdığıma çok üzülüyorum orada seyirci olarak bulunmak isterdim. ;D ;D ;D

Hocam varya her dakika gülme krizine giriyorduk ;D ;D ;D hele soyunma odasında geberdim gülmekten herkes bir araba sopa yemiş gibi hertarafı mor ama hala gülmeye devam ediyorduk ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR