yazargezeryolçizer
Zirve
aslankurt72' Alıntı:Yaw.birde bayan off-road stabilize yoldan çıkmadan falan gibi bişeyler diyordu bi arkadaş bu siteye yazan bayanlar için neydi o tam anlayamadım dı ;D ;D ;D
;D ;D ;D hala karnım ağrıyodiscovery-V8' Alıntı:Gecenin bombasını da orada olmayanlara açıklayayım bari ;
Herkesi tek tek hanımları aramaya başladı (Ben hariç ;D ;D Yanımda şıracı olduğu için ) Ufuk bey pek bir keyifle gülüyordu, taaaaki telefonu çalıp bir sessizlik oluncaya kadar ;D ;D ;D ;D ;D ;D
- Efendim annecim !
- ..........
- Arkadaşlarla dışardayız......!
-.........................
- Tamam birazdan gidiyorum eve ....!
-....................
- Tamam annecim
-....................
Arkasından gülme krizine girdik ;D ;D ;D
erenatac' Alıntı:;D ;D ;D hala karnım ağrıyo
ama Ufuk abinin annesi gelirken ağrı kesici al demek için aramış ;D
cihanülker' Alıntı:valla çok güldüğümüz bir gece oldu , kamp zamanımız gelmiş artık ,patlatmak lazım bir 7/24 kampı yine ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:Onu Ankara Grubuna sölemiştir ;D
O grupta beylerin durumu da pek farklı değil![]()
(Yavuzcum hariç tabe)
acemi80' Alıntı:Ankaranın bizden tarafında yapında bari bizimde şansımız olsun ;D
acemi80' Alıntı:Ankaranın bizden tarafında yapında bari bizimde şansımız olsun ;D
SDC' Alıntı:Onu Ankara Grubuna sölemiştir ;D
O grupta beylerin durumu da pek farklı değil![]()
(Yavuzcum hariç tabe)
cihanülker' Alıntı:valla çok güldüğümüz bir gece oldu , kamp zamanımız gelmiş artık ,patlatmak lazım bir 7/24 kampı yine ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Başka yolu yok Hocam zaten mahcubuz size.
discovery-V8' Alıntı:Videolardan birinde işletmeci tiplere bakıp , hedef alanlar küçük olduğundan heralde ;D ;D Siyahlar kazanacak diyor, Cihanın cevabı ;
"Geçen seferde öyle dediler g..tü başı zor kurtardık" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Şu maçları kaçırdığıma çok üzülüyorum orada seyirci olarak bulunmak isterdim. ;D ;D ;D