7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,403,973
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
dün gece yeni bir kelebeğimiz daha kozadan çıktı , ama ilk uçusu başarısızdı ,hoşgeldin aslan komutanım ;D ;D ;D

Öyle deme Cihan adam evden çıkıp gece yarılarına kadar dışarda kalmış daha nolsun ;D ;D ;D

Etiketler

Gerçekten Onur dan ses yok çocuğa bir şey olmsın evini bilen biri kontrolmu etse napsak ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Ben onu tuvalette yıkanırken gördüm, her tarafını emmişler gibiydi ;D ;D ;D ;D morlu kırmızılı ;D ;D ;D ;D

Hadi leeyynnn, 3 kızarık yerım var, sırtımda yanyana olan 2 si zaten Hakan abi sağolsun savaş etiğini altüst edip oyuna bizim kaleye girerek başladığında oldu ;D, diğeri de kolumda belli belirsiz

acemi80' Alıntı:
Gerçekten Onur dan ses yok çocuğa bir şey olmsın evini bilen biri kontrolmu etse napsak ;D ;D ;D

Hocam bırakın inanmayın bunlara ya.. Yavuz abinin totoştan vurulduğu resimler gelir akşama doğru ;D İççamaşırına bile geçmiş tupturuncu ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hadi leeyynnn, 3 kızarık yerım var, sırtımda yanyana olan 2 si zaten Hakan abi sağolsun savaş etiğini altüst edip oyuna bizim kaleye girerek başladığında oldu ;D, diğeri de kolumda belli belirsiz

evet evet aynen öyle ;D ;D ;D ;D Millete yedir sen ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hocam bırakın inanmayın bunlara ya.. Yavuz abinin totoştan vurulduğu resimler gelir akşama doğru ;D İççamaşırına bile geçmiş tupturuncu ;D ;D

Onu peşin söyledi siz kullanamayasınız diye ama biz senin hakkında anlatılanları duyunca baya endişenmiştik ;D

fastjunkie' Alıntı:

onu ben baştan söyledim zaten ;D ;D ;D

Haydaaa ne abi bu, gittiğimiz yerlere gidip pusuya yatalım valla, birdaha gelirlerse pata küte dalalım. En nefret ettiğim şey şu birinin malına zarar verilmesi.

cihanülker' Alıntı:
akşam az içilmiş , sadece 44 biracık ;D ;D ;D büyük boy

Abicim ben baya bir içmişim heralde, sabah bir damacana su içmemden ve başağrısından anladım ;D

discovery-V8' Alıntı:
Vücudunu görsen acırsın, dövülmüşten beter, Hakan 50 kapsül susu payı verdi ağlamasın diye, birde özür diledi halini görünce ;D ;D ;D ;D

Yok 1000 verdi, sizde 97.000 adet varmış, lafı mı olur dedi..

Keşke adüsyonu alsaydık, LR'cilerin aldığı mermi sayısı orada yazıyordu

;D ;D ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yok 1000 verdi, sizde 97.000 adet varmış, lafı mı olur dedi..

Keşke adüsyonu alsaydık, LR'cilerin aldığı mermi sayısı orada yazıyordu

;D ;D ;D ;D ;D ;D

çok mermi harcamak suçmu? ;D ;D iki kardeş 750 tanecik kapsül harcamışız ;D ;D