7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,404,145
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
bırak adamceğiz taksın 20 inç jantları ,zenci arabası gibi girsin offroyta ,sanane ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ruh hastası yaa, 305-50-20 32" e tekabül ediyormuş, lastiğin enini hesaplamaya gerek de yokmuş.. Neresinden anlamışsa ölçü işini. artislik yapıyor bir de

Neyse haydi ben derse kaçıyorum

Etiketler

Uyurken sanki biri sol böbreğimi çalmış gibi,yanyana 3 - 4 tane morluk var.. Birader sağolsun taramış geçmiş resmen ;D

fastjunkie' Alıntı:
ruh hastası yaa, 305-50-20 32" e tekabül ediyormuş, lastiğin enini hesaplamaya gerek de yokmuş.. Neresinden anlamışsa ölçü işini. artislik yapıyor bir de

Neyse haydi ben derse kaçıyorum

Adam doğru yazmış len, 32 inch e denk gelir 305 50 20 ;D

cihanülker' Alıntı:
akşam az içilmiş , sadece 44 biracık ;D ;D ;D büyük boy

Abi 2 saat daha otursaydık 100 e tamamlardık valla.. ;D

Bu arada misafirperverliğin için çok teşekkür ederim.Sohbet çok keyifliydi Drunk ta falan eğlenemezdik bu kadar

cihanülker' Alıntı:
zaten, sen, ben, eren, yeteriz , aynen bendede bir susama problemi var acaba contayımı yaktık ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D conta sağlam abicim o saatte o halde gelip videoları bile yükledim, sabah 8:30 dada ayaktaydım daha ne olsun ;D

Bende yan yan koşarken bir dolu mermiyi yandan yemişim... Zaten yelek te bir halta yaramıyordu...

Heryer meydandaydı benim.. ;D ;D ;D, Yelek Mavi Okul arması gibi kalmış üstümde ;D,

Yanlız dün gecenin en popüler zırhı Cihan abi deydi.. Literatüre Paintball Kalkanı diye geçer heralde.
Bir baktım biri kasanın kapağını sökmüş arkasına geçip üstümüze doğru hücüm ediyor ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ooooo dedecim günaydın aldınmı sabah ağrı kesiciyi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yooooo sabahın köründe kalktım servis yapdım da Benmi yapdım biri benimi götürdü bilmiyorum

hakan, amca oyun kurallarını değiştirip kafadan vuracaksınız deyince ,aldım tahtayı koşşşşş ,aman abicim ya akafadan yemek fenaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hakan, amca oyun kurallarını değiştirip kafadan vuracaksınız deyince ,aldım tahtayı koşşşşş ,aman abicim ya akafadan yemek fenaaaa ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Vücutta fena ya ;D ;D ;D
bir ara araya düştüm ,eleğe çevirdiler beni ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Şu maçları kaçırdığıma çok üzülüyorum orada seyirci olarak bulunmak isterdim. ;D ;D ;D

Valla al benden de o kadar :-\

Ocak ya da şubat aylarından birinde Elizabeth'i estetik operasyon için Ankara'ya götürcem.

Siz de gelin, bizim için de bir org. yapsınlar. Yapsınlar ki -ismi lazım değil- birini süzgece çevirebileyim ;D ;D ;D

Ben savaşıcam siz ister hakem olun ister seyirci

Bu arada brother Lui ye, en çok Onur'u şişlediği için teşekkürlerr ;D ;D