KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben Pazar günü off-road yapmak istiyorum, lakin son haftalarda yaptığım off-road planları çeşitli kaza veya sağlık problemleri sebebiyle ya suya düştü ya da yarım kaldı (dilimi ısırıyorum). Pazar günü Naci giderse takılırım ona diyeyim ve tekrar dilimi ısırayım.
Tavsiyem babaneye önden iyi donanımlı, kilitli, vinçli ve agresif bir MT lastikli aracı önden yollayın, yanında makara da olsun. Yukarıdan toplar herkesi ;D
Lastiklerim yazlık, MT değiller. Ağır çamur etaplarında takılıyorum bu halimle. Ben buna korkmak demezdin, gerçekçi olmak derdim
Şimdi ne desen yalan.
2 hafta önce Reha'larla Darlık'a gidecektim, oğlan elini kesti.
Geçen hafta kampa gittik, kayınvalideyi acil ameliyata aldılar apar topar geri döndüm.
Pazar'a kısmet olur ise çamurla buluşmak istiyorum. Eğer MT lastiklerim olaydı Suat abilere takılmayı çok isterdim ama sadece tam donanımlı ***** araçları kabul ettikleri için teklif etmedim.
Kısacası Pazar sabahı inşallah şartlar elverir diyorum ve tekrar dilimi ısırıyorum.