Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Naciciğim eminim bu işi hobi edinen her arkadaşım yazdıklarında kendinden birşeyler bulacaktır.
Bu işi keyif almak için yaptığımıza göre elbette keyif aldığımız arkadaşlarımızla birarada olmak istememiz çok doğal.
Ayrıca 5 sene çok uzun zaman be Naci
Şu ana kadar 7/24 grubuyla yaptığımız gezide eğlendiğim kadar hiçbir gezide eğlenmedim

Şimdilik çok iyi anlaşıyoruz, birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz ama bunun ne kadar süreceğini kim bilebilir ki :-\
İnsanlar değişiyor ki 5 sene gibi uzun bir zaman diliminde huzursuzluklar, bölünmeler olması çok normal bence...
Biraraya gelmesi mümkün olmayan arkadaşlar arasında kimseyi kırmadan tercih yapmak zorunda olmak çok zor tabi, haklısın :-\
Ayrıca anlaşamayan 3 ayrı grubun ortak istediği kişi olman da takdire şayan bir durum tabi
Bırak yöneticiliği, kendim de bir zamanlar gayet iyi anlaştığım birçok arkadaşımla bir şekilde gezi yollarını ayırmış biri olaraktan bu sorunun kolay çözülebileceğini düşünmüyorum
Bak kendin de söylüyorsun, "önceliğim hüseyin ustanın geldiği bir gezi programa katılmak" diye...
Demek ki herkesin bir 1.tercihi var
İkna yoluyla, birbirine çok da sıcak bakmayan insanları biraraya getirmek bizi eskiye döndürebilir mi, eski tadı alabilir miyiz ???
Ben çok faydalı olamadım sorunun çözümünde ama yine de iyi bir sorunu gündeme getirdiğini düşünüyorum.
Hepimiz biraraya gelip bunu tartışalım, belki benden daha pozitif bir arkadaşımız bir çözüm bulabilir
Çaktırmıyorsun ama pek de duygusalmışsın demeyi de ihmal etmeyeyim ;D ;D ;D