7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,412,459

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

selamlar arkadaşlar

pazar günü için araziye girmek istiyorum ama kimlerle nereye gideceğim konusunda kararsızım.

son 5 senedir beraber araziye çıktığımız arkadaşlar özellikle son iki senedir bir şekilde kutuplara ayrıldılar ve maalesef artık eski günlerdeki gibi hep beraber bir gezi yapmak mümkün olamıyor...

isimler vermek istemiyorum ama haftasonu birisi bir gezi planlayıp çağırdığı zaman aynı gün için başka üç tane "beraber olamayan" arkadaştan davet aldığım zaman ne yapacağıma karar veremiyorum, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık muhabbetine döndü iş...kimseyi kırmak istemiyorum ama birinin artık bu konuda birşey yapması lazım...

önceliğim hüseyin ustanın geldiği bir gezi programa katılmak, eğer hüseyin gelemez ise ormanı bilen tecrübesine güvendiğim kimi görürsem - ve benimle beraber gezmek isterse - peşine takılacağım.

sevtap, yavuz, ufuk, reha sizler burada yönetici durumundasınız, umarım yazdıklarım konusunda birleştirici olmak adına birşeyler yaparsınız...

pazar ola hayır ola

sevgiler
naci

ndoganci' Alıntı:
selamlar arkadaşlar

pazar günü için araziye girmek istiyorum ama kimlerle nereye gideceğim konusunda kararsızım.

son 5 senedir beraber araziye çıktığımız arkadaşlar özellikle son iki senedir bir şekilde kutuplara ayrıldılar ve maalesef artık eski günlerdeki gibi hep beraber bir gezi yapmak mümkün olamıyor...

isimler vermek istemiyorum ama haftasonu birisi bir gezi planlayıp çağırdığı zaman aynı gün için başka üç tane "beraber olamayan" arkadaştan davet aldığım zaman ne yapacağıma karar veremiyorum, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık muhabbetine döndü iş...kimseyi kırmak istemiyorum ama birinin artık bu konuda birşey yapması lazım...

önceliğim hüseyin ustanın geldiği bir gezi programa katılmak, eğer hüseyin gelemez ise ormanı bilen tecrübesine güvendiğim kimi görürsem - ve benimle beraber gezmek isterse - peşine takılacağım.

sevtap, yavuz, ufuk, reha sizler burada yönetici durumundasınız, umarım yazdıklarım konusunda birleştirici olmak adına birşeyler yaparsınız...

pazar ola hayır ola

sevgiler
naci

Arkandayım Naci ...

Ben özellikle Hüseyin'in olduğu gezilerde daha rahat hissediyorum ve keyif alıyorum. Belgrad'ı çok iyi biliyor. Bizim araçları çok iyi biliyor ve en uygun ve zevk alacağımız rotaları seçiyor. Kaç sefer onunla Belgrad'da gezdik daha hiç aynı yolu tekrarlamadık. Aynı yerlerden geçiyoruz bazen ama aynı rotadan değil. Ve hiçbir araç kırılmıyor fakat yeterince çamur engel vs zevk alacağımız rotayı hava şartlarına, zamana uygun olarak seçiyor.

ndoganci' Alıntı:
selamlar arkadaşlar

pazar ola hayır ola

sevgiler
naci
Ben İzmit dışı gezilere katılamasamda aynı gezide görmek istediğim dostları başka başka yerlerde görmek hiç hoş değil yönetimin biran önce buna bir çare bulması gerekir

Yovv forumda cipci kalmadı takılacak adam bulamıyorum :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Yovv forumda cipci kalmadı takılacak adam bulamıyorum :smiley:

Dert ettiğin şey bu mu? Sırf sen rahatça takıl diye benim Defender'i Jeep ile takas apıyorum, bu kıyağımı da unutma. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45324.0

emrahmarti' Alıntı:
Naci abi standart derken kilit yükseltme hiçbir şey yok mu abi?

yaw unutmuşum, standart derken defender yay ve amoritsörleri, hd rot kolları, poly bush, şnorkel ve arka kilit var ama olsun lastikler asfalt lastiği

Naciciğim eminim bu işi hobi edinen her arkadaşım yazdıklarında kendinden birşeyler bulacaktır.
Bu işi keyif almak için yaptığımıza göre elbette keyif aldığımız arkadaşlarımızla birarada olmak istememiz çok doğal.
Ayrıca 5 sene çok uzun zaman be Naci :smiley:

Şu ana kadar 7/24 grubuyla yaptığımız gezide eğlendiğim kadar hiçbir gezide eğlenmedim :smiley:
Şimdilik çok iyi anlaşıyoruz, birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz ama bunun ne kadar süreceğini kim bilebilir ki :-\

İnsanlar değişiyor ki 5 sene gibi uzun bir zaman diliminde huzursuzluklar, bölünmeler olması çok normal bence...
Biraraya gelmesi mümkün olmayan arkadaşlar arasında kimseyi kırmadan tercih yapmak zorunda olmak çok zor tabi, haklısın :-\
Ayrıca anlaşamayan 3 ayrı grubun ortak istediği kişi olman da takdire şayan bir durum tabi :smiley:

Bırak yöneticiliği, kendim de bir zamanlar gayet iyi anlaştığım birçok arkadaşımla bir şekilde gezi yollarını ayırmış biri olaraktan bu sorunun kolay çözülebileceğini düşünmüyorum :(

Bak kendin de söylüyorsun, "önceliğim hüseyin ustanın geldiği bir gezi programa katılmak" diye...
Demek ki herkesin bir 1.tercihi var :smiley:

İkna yoluyla, birbirine çok da sıcak bakmayan insanları biraraya getirmek bizi eskiye döndürebilir mi, eski tadı alabilir miyiz ???

Ben çok faydalı olamadım sorunun çözümünde ama yine de iyi bir sorunu gündeme getirdiğini düşünüyorum.

Hepimiz biraraya gelip bunu tartışalım, belki benden daha pozitif bir arkadaşımız bir çözüm bulabilir :smiley:

Çaktırmıyorsun ama pek de duygusalmışsın demeyi de ihmal etmeyeyim ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Dert ettiğin şey bu mu? Sırf sen rahatça takıl diye benim Defender'i Jeep ile takas apıyorum, bu kıyağımı da unutma. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45324.0
Hadi canım inanman defenderle değilde vitara ile yaparsın oda yengemin olur bana uymaz :smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR