7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,414,753
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Naci kaptan Nejatcım bir hafta sonu geliriz. Güzel sağlam bir offroad yaparız Amaç bu oldukdan sonra hiç bir şey sorun olmaz.

Etiketler

SDC' Alıntı:
Evet bu çifti görenlerin, tanıyanların ya da tahmini bulunanların insanlık namına (500€) müdüriyete bilgi vermeleri rica olunur ;D ;D ;D
Bu şarkıyı armağan et yeter :smiley:

http://www.dailymotion.com/video/x8ozle_ozlem-tekin-daylary-deldim-video-kl_music​

emrahmarti' Alıntı:
Naci abinin günahı yoktur belki, Onur temizlemediği için kaç hafta çamurlu kalmıştı strap. O yüzden zayıflamış olmasın, sonrada Naci abinin elinde kalmıştır belki ;D ;D ;D

ONUUUUURRRRR !!!! Bana bir adet strap alıp gönder lütfen ;D

SDC' Alıntı:
Evet bu çifti görenlerin, tanıyanların ya da tahmini bulunanların insanlık namına (500€) müdüriyete bilgi vermeleri rica olunur ;D ;D ;D

Özelden gönderdim.

Senin için kolay olsun, 500€ yerine 1,000 TL de kabul edebilirim. Garanti Bankası Merter şubesi hesap no: 6696969

SDC' Alıntı:

Diyalog güzel ama ;D ;D ;D ;D Sevtap almış bende isterim.....

ufukozkan' Alıntı:
Naci kaptan Nejatcım bir hafta sonu geliriz. Güzel sağlam bir offroad yaparız Amaç bu oldukdan sonra hiç bir şey sorun olmaz.

Land ile başlayan araçlar tamam da senin çaydanlık için zor bir yol olur Ufuk abi.

nkurtkaya' Alıntı:
Vitara nerden baksanız 15 bin TL vereceksiniz üzerine de 3-5 harcarsınız. Bu kadar masraf yapmak yerine, maden CJ'niz var onu neden off-road için hazırlamıyorsunuz?

emresafak' Alıntı:
vitara düşünmemin sebebi; cj ile ailemle birlikte bir yere gidemiyorum arka koltuk, bagaj ve rahatsızlık sebeplerinden dolayı ayrıca sadece bulunduğum yerde kendi çapımda gezebiliyorum uzak mesafelere gidemiyorum araziye çıktığım zaman ise devamlı yakıt yetecekmi korkusu oluyo. Benim cj lpg simit depolu, deposu ise arka koltuğun altında duruyor. 30-35 litre lpg alıyor. bu da 150-160 km. ancak gidiyor. Çok yakmasına aldırmıyorum ama limit çok kısa oluyo. Ben Ankarada ikamet etmekteyim. Bir defasında Abanta gitmeyi düşündüm bir hesap yaptım gidip gelene kadar 4 defa benzinliğe girmem gerekiyordu. Aslında cj den aldığım keyfi başka araçtan alamam fakat benim şartlarımda dezavantajı çok. Plakasını bile özel bulmuştun ''CCJ''. Araç fazlalığım olmasa cj yi hiç satmazdım. Gerçi henüz satamadım zaten.

Yunus sen de bunu kaydet, ileride Jeep'cilere karşı kullanılacak hazır malzeme olur.

yunus bager' Alıntı:
Yavvv 500 iyiyimiş söylesemmi acaba ;D ;D

Lastikleri yenilersin ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ama 4 lastik için birilerine kıymaya değermi onu bilemem......

nkurtkaya' Alıntı:
Land ile başlayan araçlar tamam da senin çaydanlık için zor bir yol olur Ufuk abi.

Yunus sen de bunu kaydet, ileride Jeep'cilere karşı kullanılacak hazır malzeme olur.
Abi ben bunları zate biliyorum esajı kaydetmeye gerek yok ama dursun genede ;D ;D ;D

İp uçlarını toparlarsak:

1- Bu şahıslar bir çift (karı-koca) oluyorlar.
2- Koca olan kişinin offroyttan haberi yok. Deferder da ne ki diyebilecek kadar cahil birisi.
3- Adamın karısı 500€ için harcanabilecek birisi
4- Yunus'un yakınlarında olabilir veya yunus'un gittiği bir yerde olabilir.

Sevtap dahakolayı var, hesap numaramı verdim, yorma kendini. Daha çooook ipucu lazım sana ;D

nkurtkaya' Alıntı:
İp uçlarını toparlarsak:

1- Bu şahıslar bir çift (karı-koca) oluyorlar.
2- Koca olan kişinin offroyttan haberi yok. Deferder da ne ki diyebilecek kadar cahil birisi.
3- Adamın karısı 500€ için harcanabilecek birisi
4- Yunus'un yakınlarında olabilir veya yunus'un gittiği bir yerde olabilir.

Sevtap dahakolayı var, hesap numaramı verdim, yorma kendini. Daha çooook ipucu lazım sana ;D
;D ;D ;D
Yok ben e iyisi lastikleri değişeyim hesapta parayı görmeden
hiç açık vermeye niyetim yok ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,808
Kaydolan Son Üyemiz
Reactor 1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR