7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,414,846
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yavuz Bana yılbaşı hediyesi ne alıcan :smiley: :smiley: :smiley:

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&d=2399&u=JEEP%20Bay%20ve%20Bayan%20Kol%20Saateri%20%2822%20MODEL

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
abicim ne işler ya adam hengi mantıkla böyle bir şey yapar anlamıyorum ??? ???

bende anlasam ? yada yakalasam o anda ne olacak? insanın başını zorla derde sokarlar , o gece oradan sonra nezarette devam ederdik heralde.

ufukozkan' Alıntı:

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&d=2399&u=JEEP%20Bay%20ve%20Bayan%20Kol%20Saateri%20%2822%20MODEL

LR var ondan versek olmazmı? ;D ucuz abi bunlar işporta işi yakıştıramadım sana ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
LR var ondan versek olmazmı? ;D ucuz abi bunlar işporta işi yakıştıramadım sana ;D ;D

LR olanları koluma takınca vücutta şiddetli artikülasyon ve titremeye sebebiyet veriyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

Yanlış gösteriyomuş onlar. PAsifik saatine ayarlıymış. İstersen ben sana Greenwich satini gösterini alayım ;D

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi geçmiş olsun :smiley:

Bu arada yokmu alirızadan yeni foto

Henüz takılan bişey yok, ama bugün bir çok işi bitirdik.

Çekme borudan + 2 mm kalınlıkta yeni arka şaft yapıldı, Denge amortisörü ve A kolu için yeni aparatlar yapılıdı pozisyonları normal hallerine döndü, fren ve Benzin hortumları özel imal ediliyor, normallerin boyları yeterli olmadı. öne aldığımız double cardan shortland şaftı kısa kaldı, ona 2 cm flanş yapıldı, pozisyonu biraz öne alındı, açısı düzeldi.

bu hafta sesinide dinleyeceğiz inşallah.

SDC' Alıntı:
Hala bu diyaloğun sahiplerini söylemedi ama :p

Hala arıyorum, farz oldu bulup çok pis yolucam ;D ;D ;D

oha diyorum ya kıskançlığın bukadarı ::smiley:

Bunları yolmaya gerek yok basıp üzerinden geçicen ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Henüz takılan bişey yok, ama bugün bir çok işi bitirdik.

Çekme borudan + 2 mm kalınlıkta yeni arka şaft yapıldı, Denge amortisörü ve A kolu için yeni aparatlar yapılıdı pozisyonları normal hallerine döndü, fren ve Benzin hortumları özel imal ediliyor, normallerin boyları yeterli olmadı. öne aldığımız double cardan shortland şaftı kısa kaldı, ona 2 cm flanş yapıldı, pozisyonu biraz öne alındı, açısı düzeldi.

bu hafta sesinide dinleyeceğiz inşallah.
Hadi bakalım merakla bekliyoruz :smiley:

SDC' Alıntı:
Komutan koltuğu ne be ::smiley:
LR'ci Defender'cı olan Sevtap hanım daha Komutan Koltuğu ne onu bilmiyor mu ;D ;D ;D
Neyse en azından arazi şanzımanını kullanmayı öğrendi..... ;D ;D ;D ;D ;D

Herkese selamlar :smiley:))

[Eyvah online olmuş ;D ;D ]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,809
Kaydolan Son Üyemiz
WESS

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR