7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,414,846
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
LR'ci Defender'cı olan Sevtap hanım daha Komutan Koltuğu ne onu bilmiyor mu ;D ;D ;D
Neyse en azından arazi şanzımanını kullanmayı öğrendi..... ;D ;D ;D ;D ;D

Herkese selamlar :smiley:))

[Eyvah online olmuş ;D ;D ]

gaçh sen gaçh ;D ;D ;D

Komutan koltuğu dandik bişey boyu 1,60 tan uzun olanlara tavsiye etmem, normalde arka sıra için dizayn edilmiş, (Araç komutanının poposu rahat etsin diye) öne takılınca fazla yüksek kalıyor.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
gaçh sen gaçh ;D ;D ;D

Komutan koltuğu dandik bişey boyu 1,60 tan uzun olanlara tavsiye etmem, normalde arka sıra için dizayn edilmiş, (Araç komutanının poposu rahat etsin diye) öne takılınca fazla yüksek kalıyor.

Haaa, Kız arabasına gerekmez yani....

;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:

Sen en iyisi gaççç :smiley:
Biz burda yıllardır defender kullanalara bile arazi videsini nasıl kullanılacağını anlatıyoruz Sevtap ablanın kısa sürede kavraması bence çok normal

yunus bager' Alıntı:
Sen en iyisi gaççç :smiley:
Biz burda yıllardır defender kullanalara bile arazi videsini nasıl kullanılacağını anlatıyoruz Sevtap ablanın kısa sürede kavraması bence çok normal

Bager Yağcılar Petrol sizin orada mıydı Bolu tarafında mı ??

;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
oha diyorum ya kıskançlığın bukadarı ::smiley:
Bunları yolmaya gerek yok basıp üzerinden geçicen ;D ;D

İyi fikir, nasılsa ülkemizde suç teşkil etmiyo ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
LR'ci Defender'cı olan Sevtap hanım daha Komutan Koltuğu ne onu bilmiyor mu ;D ;D ;D

İkinci sırada da bu var :mad: :mad: :mad:

fastjunkie' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D

Doğru söylüyor ama, Beni ziyarete gelen arkadaş 1 yıldır defender sahibi, 20 yıllık hayranı, üstelik otokarda çalışmış ama arazi vitesine elini sürmemişti henüz. ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D
Lan kime niye yağcılık yapmaya ihtiyacım var ??? :mad: doğruya doğru konuşuyoruz şurada ben birsürü kendini söfer zanneden amele tanıyorum defendere kullanmaya cesaret bile edemeyen

discovery-V8' Alıntı:
Doğru söylüyor ama, Beni ziyarete gelen arkadaş 1 yıldır defender sahibi, 20 yıllık hayranı, üstelik otokarda çalışmış ama arazi vitesine elini sürmemişti henüz. ;D ;D

Gerek yok demekki bu defender

DERMİŞİM............... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,809
Kaydolan Son Üyemiz
WESS

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR