7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,414,991
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuz benekli don giydiğini bilmiyordum. ;D ;D ;D

oyunun adı "head hunter " idi yani "kafa avcısı" kafadan vurulmalar dışındakiler sayılmıyordu, evet donumda iki benek vardı, biri çonçonları sıyırmış 4 parmakla, biride yan totodan ;D ;D ;D

Ama seni kıstırdığımızda en az 10 tane ben kafandan vurdum ;D ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Geleceğini tehlikeye atmak istemiyordur adam, maddi manevi.. ;D ;D
Saptırma konuyu geçmiş land rover sayfalarına bak Yavuz abi anlatmaktan bıktı nasıl kullanıldığını ve çalışma sistemini
Ben genede yeni landcılara tarif ediyorum eskiler sorunca çıldırıyorum

altug onaran' Alıntı:
abicim ben kerim abi için söylemiştim ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D onun durumu daha vahim , görülmeyecek gibi değildi tam boyundan , ben olsam inanmazdım paintball a falan ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Haaa, Kız arabasına gerekmez yani....
;D ;D ;D ;D

Elizabeth'in arka koltukları yok, ondan gerekmiyo ;D ;D ;D

Bu da üniversite öğrencisi olacak da, okuyacak da, ülkeye hayırlı vatandaş olacak peh :p

PARALI EĞİTİME HAYIR :mad: :mad: :mad:

yunus bager' Alıntı:
Sen en iyisi gaççç :smiley:
Biz burda yıllardır defender kullanalara bile arazi videsini nasıl kullanılacağını anlatıyoruz Sevtap ablanın kısa sürede kavraması bence çok normal

Yunuscum bana iftira atıyor...

Elizabeth ile ilk araziye çıkışım 7/24 gezisinde olmuştu. Ben pajeronun normalde iki çeker haline göre konuşmuştum, Elizabeth'in sürekli dört çeker olduğuna alışamamış olmalıyım ki pajero viteslerine göre saçma bir iddiada bulunmuştum. Bunu duyan fırsatçı caponlar her yerde aleyhime kullanıyorlar :mad:

Ama Discovery cooper stt nin agresif desenleri Onurda çok güzel duracak ;D ;D ;D

Enine mi desen yapayım, boyuna mı ::smiley:

Enine yapayım en iyisi, boyuna bunu çok sıska gösterir ama o saatten sonra çok da farketmez :D :D :D

yunus bager' Alıntı:
Saptırma konuyu geçmiş land rover sayfalarına bak Yavuz abi anlatmaktan bıktı nasıl kullanıldığını ve çalışma sistemini
Ben genede yeni landcılara tarif ediyorum eskiler sorunca çıldırıyorum

Defender dandik arabaaa.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,809
Kaydolan Son Üyemiz
WESS

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.