cihanülker' Alıntı:abicim ne işler ya adam hengi mantıkla böyle bir şey yapar anlamıyorum ??? ???
ufukozkan' Alıntı:Yavuz Bana yılbaşı hediyesi ne alıcan![]()
![]()
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&d=2399&u=JEEP%20Bay%20ve%20Bayan%20Kol%20Saateri%20%2822%20MODEL
discovery-V8' Alıntı:LR var ondan versek olmazmı? ;D ucuz abi bunlar işporta işi yakıştıramadım sana ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Yavuz Bana yılbaşı hediyesi ne alıcan![]()
![]()
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&d=2399&u=JEEP%20Bay%20ve%20Bayan%20Kol%20Saateri%20%2822%20MODEL
nkurtkaya' Alıntı:Yanlış gösteriyomuş onlar. PAsifik saatine ayarlıymış. İstersen ben sana Greenwich satini gösterini alayım ;D
yunus bager' Alıntı:Yavuz abi geçmiş olsun
Bu arada yokmu alirızadan yeni foto
ufukozkan' Alıntı:LR olanları koluma takınca vücutta şiddetli artikülasyon ve titremeye sebebiyet veriyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D
SDC' Alıntı:Hala bu diyaloğun sahiplerini söylemedi ama
Hala arıyorum, farz oldu bulup çok pis yolucam ;D ;D ;D
Hadi bakalım merakla bekliyoruzdiscovery-V8' Alıntı:Henüz takılan bişey yok, ama bugün bir çok işi bitirdik.
Çekme borudan + 2 mm kalınlıkta yeni arka şaft yapıldı, Denge amortisörü ve A kolu için yeni aparatlar yapılıdı pozisyonları normal hallerine döndü, fren ve Benzin hortumları özel imal ediliyor, normallerin boyları yeterli olmadı. öne aldığımız double cardan shortland şaftı kısa kaldı, ona 2 cm flanş yapıldı, pozisyonu biraz öne alındı, açısı düzeldi.
bu hafta sesinide dinleyeceğiz inşallah.
Bende ondan korkuyorumya ;D ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:oha diyorum ya kıskançlığın bukadarı :
Bunları yolmaya gerek yok basıp üzerinden geçicen ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:oha diyorum ya kıskançlığın bukadarı :
Bunları yolmaya gerek yok basıp üzerinden geçicen ;D ;D
altug onaran' Alıntı:galiba kimliği belli oldu ;D ;D ;D sevtap abla ortalıktan kayboldu bir anda ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D
merhumenin ve kocasının allah taksiratını affetsin ;D ;D ;D ;D
Tüh desene bizim lastik işi gene yattı ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D
merhumenin ve kocasının allah taksiratını affetsin ;D ;D ;D ;D
LR'ci Defender'cı olan Sevtap hanım daha Komutan Koltuğu ne onu bilmiyor mu ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Komutan koltuğu ne be :![]()