KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sabah Arthur a bindim gece o kafayla şalteri bile kapatmışım, eşyaları alıp eve çıkarmışım , yolu molu hiç hatırlamıyorum , nasıl geldim , nasıl parkettim film kopmuş resmen ;D ;D ;D
antalyada ,bu muhabbetin aynısını yapacağız tek fark ,o gece dönüş yok bir yerlere orada bayılacağiz , ;D ;D ;D ;D, hattta denize bile giebiliriz yeniden ayılmak için ;D ;D ;D
Abi ara deki, bana çok saçma faturalar geliyor, bu kadar konuşan bi adam değilim, hattımı başka bir operatöre taşımak istiyorum ne yapmam lazım..
Aman efendim canım efendim sizin için şu şu şu tariflerimiz var bakın bıdı bıdı... diyeceklerdir, sonra güzel bi tarife seç iyi de giydir, ciddi oranda düşüyor faturalar. Babama aynısı oldu, dönem dönem salak saçma vergi zırt pırt adı altında geçiriyorlar bir talihliye, yersen.. Biz denedik memnunuz, adamı kampanya manyağı yapıyorlar, bu devirde müşteri kaçmasın diye ;D
Ebem şey oldu bugün yorgunluktan...
Evi teslim aldım, kontrat yaptım, 2 defa Mesaya gittim, kaltak son dakikada kefil istedi, Hazineye abime gittim, kontratı Tunalıya karıya götürdüm, Vestele ve Kelebeke gittim, akşam Mesaya bi daha gittim, Vestel servisi ve Kelebek mobilyayı bekledim, muhtara gittim nakil zart zurtu aldım, Migrosa gittim, uzatma vs aldım geldim :-\ :-\ :-\ ???
Ama halen kuş gibiyim ;D ;D ;D ;D
Ebem şey oldu bugün yorgunluktan...
Evi teslim aldım, kontrat yaptım, 2 defa Mesaya gittim, kaltak son dakikada kefil istedi, Hazineye abime gittim, kontratı Tunalıya karıya götürdüm, Vestele ve Kelebeke gittim, akşam Mesaya bi daha gittim, Vestel servisi ve Kelebek mobilyayı bekledim, muhtara gittim nakil zart zurtu aldım, Migrosa gittim, uzatma vs aldım geldim :-\ :-\ :-\ ???
Ama halen kuş gibiyim ;D ;D ;D ;D