7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,425,553
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ya benim eve bir grişim var ,hanım dediki ne oldu sana, kamyonmu çarptı yok dedim yavuzun kayınpederi çarptıı danza ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
iyi geceler millet ben banu ;D

;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yunus tam senlik bir video var bu gece yükleyemem ama yarın akşam yüklerim , Onurun kasada tüm japon tayfası ;D ;D ;D ;D ;D ofroyd yapıyorlar ;D ;D ;D

??? ??? ??? Abicim sen çok içtin sanırım ne videosu, benim Hilux'ı sen kullandın zaten ???

cihanülker' Alıntı:
ya benim eve bir grişim var ,hanım dediki ne oldu sana, kamyonmu çarptı yok dedim yavuzun kayınpederi çarptıı danza ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D daha bulurum ben onlardan , bir karıştırmam lazım etrafı ;D ;D ;D ama fena çarptı işin doğrusu iptal oldum direk ;D

antalyada ,bu muhabbetin aynısını yapacağız tek fark ,o gece dönüş yok bir yerlere orada bayılacağiz , ;D ;D ;D ;D, hattta denize bile giebiliriz yeniden ayılmak için ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D

??? ??? ??? Abicim sen çok içtin sanırım ne videosu, benim Hilux'ı sen kullandın zaten ???

Bide yol ayrımında durup sana yol tarif ettim o kafayla , bilsem videoları sildiğini seni kaybederdim direk ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Türkcell ,faturalarında bir artış varmı .
şaftımı kaydırdı 2 aydır.

Abi ara deki, bana çok saçma faturalar geliyor, bu kadar konuşan bi adam değilim, hattımı başka bir operatöre taşımak istiyorum ne yapmam lazım..
Aman efendim canım efendim sizin için şu şu şu tariflerimiz var bakın bıdı bıdı... diyeceklerdir, sonra güzel bi tarife seç iyi de giydir, ciddi oranda düşüyor faturalar. Babama aynısı oldu, dönem dönem salak saçma vergi zırt pırt adı altında geçiriyorlar bir talihliye, yersen.. Biz denedik memnunuz, adamı kampanya manyağı yapıyorlar, bu devirde müşteri kaçmasın diye ;D

Ebem şey oldu bugün yorgunluktan...
Evi teslim aldım, kontrat yaptım, 2 defa Mesaya gittim, kaltak son dakikada kefil istedi, Hazineye abime gittim, kontratı Tunalıya karıya götürdüm, Vestele ve Kelebeke gittim, akşam Mesaya bi daha gittim, Vestel servisi ve Kelebek mobilyayı bekledim, muhtara gittim nakil zart zurtu aldım, Migrosa gittim, uzatma vs aldım geldim :-\ :-\ :-\ ???
Ama halen kuş gibiyim ;D ;D ;D ;D

üfff ben okurken yoruldum ;D ;D ;D Belkide hanımına katlansan daha az yorulurdun