Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
kedi bizim evde, şimdi yanımda yatıyor ;D ;D ;D
kedi bizim evde, şimdi yanımda yatıyor ;D ;D ;D
emrahmarti' Alıntı:Herkese iyi akşamlar. Görüşemezsek şimdiden yeni yılınız kutlu olsun.
Ben ufaktan yola düşüyorum.
ufukozkan' Alıntı:SEVTAP ABLAMA![]()
![]()
SDC' Alıntı:Ufukcum senin bu kendini ifade etmekteki tutumlu davranışlarını çok takdir ediyorum ama bana birini anımsatıyorsun ;D ;D ;D
Kedin de vardır senin şimdi ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Sırf senin için özel bir sürprizim var Ama açıklayamam Kesinlikle çok hoşuna gidecek![]()
Benim muhabbet kuşuda (bulut) kapı zilinden kaşka bişey bilmiyordiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Size bir anımı anlatayım, Dayımların komşusu tatile giderken konuşan muhabbet kuşunu dayımlara emanet etmiş, pazarda dayımların sokağında kuruluyor, pazarın kurulduğu gün evde temizlik varmış, kuşu balkona koymuşlar ;D ;D ;D ;D ;D
Sabahtan akşama kuş pazarcıları dinlemiş, ertesi gün kuşun sahibi kuşu almaya gelmiş , kus sürekli bağırıyormuş "Gel vatandaaaaş geeeel domatese geeeel" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sen benden habersiz geç buralardanfastjunkie' Alıntı:Heyecanla bekliyorum ;D ;D
Herkese selamlar, Ankara İstanbul yolundan bildiriyorum![]()
Emrah yol derken ?emrahmarti' Alıntı:Herkese iyi akşamlar. Görüşemezsek şimdiden yeni yılınız kutlu olsun.
Ben ufaktan yola düşüyorum.
yunus bager' Alıntı:Emrah yol derken ?
Güneye bak el sallıyorum görebiliyormusun beniemrahmarti' Alıntı:herkese iyi aksamlar. su anda izmitte dunya bankasi evlerindeyim. yarin istanbula gecicem.
yunus bager' Alıntı:Güneye bak el sallıyorum görebiliyormusun beni![]()
Sen onu boşver şu an nerdesin keseyim yolunufastjunkie' Alıntı:Vaaaay, güneye mi uzandın Bager, neredesin hangi Beach'desin..
;D ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Sen onu boşver şu an nerdesin keseyim yolunu![]()
çıkırlimbo da ne oluyor ? sorarım ben sana elbet bi ğün yakalarım seni izmitten geçerkenfastjunkie' Alıntı:Uzak sana biz senin gibi Kanarya adası sahillerinde çıkırlimbo oynamıyoruz... ;D ;D ;D