mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 31 Ara 2009 #25,393 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: ikiside aynı para nasıl olsa ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bu da güzel. Bu arada Aslankurt'un size selamı var akşam burda idi. Yarın dönmeyecek olursa 1-2 gün dağda kalabiliriz. Telsizlerden biri elde, diğeri araçta takılı iken Osmaniyenin bir ucundan diğer ucuna görüşme yapabildik.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: ikiside aynı para nasıl olsa ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bu da güzel. Bu arada Aslankurt'un size selamı var akşam burda idi. Yarın dönmeyecek olursa 1-2 gün dağda kalabiliriz. Telsizlerden biri elde, diğeri araçta takılı iken Osmaniyenin bir ucundan diğer ucuna görüşme yapabildik.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 31 Ara 2009 #25,394 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hocam Selamlarımızı iletin. Dağ ne güzeldir şimdi, anlaşılan kampım gelmiş,ufuğun arazi resimlerinden gözümü alamadım bir türlü ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hocam Selamlarımızı iletin. Dağ ne güzeldir şimdi, anlaşılan kampım gelmiş,ufuğun arazi resimlerinden gözümü alamadım bir türlü ;D ;D ;D
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 31 Ara 2009 #25,395 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Hocam Selamlarımızı iletin. Dağ ne güzeldir şimdi, anlaşılan kampım gelmiş,ufuğun arazi resimlerinden gözümü alamadım bir türlü ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Emekliliğin en güzel tarafı; günlük tıraş olmak mecburiyeti yok, dağlar çağırdığında koşup gidebiliyorum
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Hocam Selamlarımızı iletin. Dağ ne güzeldir şimdi, anlaşılan kampım gelmiş,ufuğun arazi resimlerinden gözümü alamadım bir türlü ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Emekliliğin en güzel tarafı; günlük tıraş olmak mecburiyeti yok, dağlar çağırdığında koşup gidebiliyorum
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 31 Ara 2009 #25,396 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ben bölüşmem Bana çok para lazım çook Genişletmek için tıkla ... Bana çok para lazım ;D ;D Defender hayratı yapacam demiştim, sözüm söz (hemde ISAK defenderlerinden, beyaz beyaz kuzu gibi, bir düzine) ;D Bir de süper yapılmış bir defenderle dünyayı gezicem(z) ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Ben bölüşmem Bana çok para lazım çook Genişletmek için tıkla ... Bana çok para lazım ;D ;D Defender hayratı yapacam demiştim, sözüm söz (hemde ISAK defenderlerinden, beyaz beyaz kuzu gibi, bir düzine) ;D Bir de süper yapılmış bir defenderle dünyayı gezicem(z) ;D ;D ;D
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 31 Ara 2009 #25,397 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Bana çok para lazım ;D ;D Defender hayratı yapacam demiştim, sözüm söz (hemde ISAK defenderlerinden, beyaz beyaz kuzu gibi, bir düzine) ;D Bir de süper yapılmış bir defenderle dünyayı gezicem(z) ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... 7/24 ve birkaç dostla...... hayali bile güzel
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Bana çok para lazım ;D ;D Defender hayratı yapacam demiştim, sözüm söz (hemde ISAK defenderlerinden, beyaz beyaz kuzu gibi, bir düzine) ;D Bir de süper yapılmış bir defenderle dünyayı gezicem(z) ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... 7/24 ve birkaç dostla...... hayali bile güzel
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 31 Ara 2009 #25,398 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Cihandan haber alan varmı 2 gündür yok, bir sorun yoktur inşallah.
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 31 Ara 2009 #25,399 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Kendimde dahil hepinize birer defender alır Hepinizden kurtulurum Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ben lastik takımını tercih edebilir miyim? Daha uzun ömürlü olur en azından 50-60.000 km falan götürür.. ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: Kendimde dahil hepinize birer defender alır Hepinizden kurtulurum Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ben lastik takımını tercih edebilir miyim? Daha uzun ömürlü olur en azından 50-60.000 km falan götürür.. ;D ;D ;D ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 31 Ara 2009 #25,400 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Bir de süper yapılmış bir defenderle dünyayı gezicem(z) ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tamam kalan parayı da dönüşte Ortopedi Merkezine yatırırsın, gezi sonrası eklem, boyun ve bel rahatsızlıkları için.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Bir de süper yapılmış bir defenderle dünyayı gezicem(z) ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Tamam kalan parayı da dönüşte Ortopedi Merkezine yatırırsın, gezi sonrası eklem, boyun ve bel rahatsızlıkları için.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 31 Ara 2009 #25,401 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Cihandan haber alan varmı 2 gündür yok, bir sorun yoktur inşallah. Genişletmek için tıkla ... Yılbaşı hazırlıkları içerisinde olduğu için, işi yoğundur diye düşünüyorum
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Cihandan haber alan varmı 2 gündür yok, bir sorun yoktur inşallah. Genişletmek için tıkla ... Yılbaşı hazırlıkları içerisinde olduğu için, işi yoğundur diye düşünüyorum
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 31 Ara 2009 #25,402 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Cihandan haber alan varmı 2 gündür yok, bir sorun yoktur inşallah. Genişletmek için tıkla ... kerim arramışsın aradım seni ,iyiyim ,oteldeki yılbaşı hazırlıkları beni yedi bitirdi , valla arada 35 likler taktırdım arada ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Cihandan haber alan varmı 2 gündür yok, bir sorun yoktur inşallah. Genişletmek için tıkla ... kerim arramışsın aradım seni ,iyiyim ,oteldeki yılbaşı hazırlıkları beni yedi bitirdi , valla arada 35 likler taktırdım arada ;D ;D ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 31 Ara 2009 #25,403 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: kerim arramışsın aradım seni ,iyiyim ,oteldeki yılbaşı hazırlıkları beni yedi bitirdi , valla arada 35 likler taktırdım arada ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin abi, yok mu resim. Millet arazi şeysi görsün
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: kerim arramışsın aradım seni ,iyiyim ,oteldeki yılbaşı hazırlıkları beni yedi bitirdi , valla arada 35 likler taktırdım arada ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin abi, yok mu resim. Millet arazi şeysi görsün
altug onaran . Mesajlar 764 Tepkime Puanı 8 Yer Bolu 31 Ara 2009 #25,404 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihan abi kolay gelsin 35" liklerden foto var mı hayırlı olsun
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 31 Ara 2009 #25,405 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Kolay gelsin abi, yok mu resim. Millet arazi şeysi görsün Genişletmek için tıkla ... çok yoğunum imkansız valla ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: Kolay gelsin abi, yok mu resim. Millet arazi şeysi görsün Genişletmek için tıkla ... çok yoğunum imkansız valla ;D ;D
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #25,406 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: çok yoğunum imkansız valla ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yorgunsan gece nasıl olacak yahu
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: çok yoğunum imkansız valla ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yorgunsan gece nasıl olacak yahu
cihanülker Zirve Mesajlar 2,638 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.nottehotel.com.tr 31 Ara 2009 #25,407 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: yorgunsan gece nasıl olacak yahu Genişletmek için tıkla ... abi yoğunum yahu yorgun değil ama imdi odaya çıkıyorum yatmaya
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ufukozkan' Alıntı: yorgunsan gece nasıl olacak yahu Genişletmek için tıkla ... abi yoğunum yahu yorgun değil ama imdi odaya çıkıyorum yatmaya
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 31 Ara 2009 #25,408 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: abi yoğunum yahu yorgun değil ama imdi odaya çıkıyorum yatmaya Genişletmek için tıkla ... Bende gidip yatayım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar cihanülker' Alıntı: abi yoğunum yahu yorgun değil ama imdi odaya çıkıyorum yatmaya Genişletmek için tıkla ... Bende gidip yatayım