Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
hay şu mesaj kapasitesi
hay şu mesaj kapasitesi
acemi80' Alıntı:Bu da güzel.![]()
![]()
Bu arada Aslankurt'un size selamı var akşam burda idi. Yarın dönmeyecek olursa 1-2 gün dağda kalabiliriz.
Telsizlerden biri elde, diğeri araçta takılı iken Osmaniyenin bir ucundan diğer ucuna görüşme yapabildik.
[/quote
Mete arkadaşlara 2km.karelik alanda buluşma maceramızı anlatmadıgın için teşekkurler tam tiye alırlardı bizi ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Mete arkadaşlara 2km.karelik alanda buluşma maceramızı anlatmadıgın için teşekkurler tam tiye alırlardı bizi ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Heeyy millet ben geldim
2008 model hiç kuracalanmamaış arabamla 3 hafif kusurla tüvü geçtim
1.kısa hüzmeli far : ayar düşük
2.uzun hüzmeli far: ayar düşük
3.camlar sonradan film yaptırılmış![]()
Bende Hocama Yavuz ve Nejat'ın mesajına imzamı atıyorum piyango bileti ben almadımkiSDC' Alıntı:Ben de Hocama ve Yavuza katılıyorum ;D ;D ;D
Ben bölüşmem
Bana çok para lazım çook![]()
Bencedealtug onaran' Alıntı:inşallah bizim gruptan birilerine çıkar ( özellikle ufuk abiye ;D ;D ;D )
Birde adı neydi unutuyorum senin arazi şeysini kullandımmı Sevtap hanımla Yunus beyin okeyini alırım sanıyorum ;D ;D ;Dacemi80' Alıntı:Yarın Aslankurtla yaylaya gideceğiz. 2010 yılının ilk gecesini hür bir şekilde dğlarda geçirsin belki kelebek etkisinden kurtulur. ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Yarın Aslankurtla yaylaya gideceğiz. 2010 yılının ilk gecesini hür bir şekilde dğlarda geçirsin belki kelebek etkisinden kurtulur. ;D ;D ;D
Evet hocan keyifliyim bugün abimin defenderin snorlerini taktık fiyano kapağı yag kovrerdi contasını değiştik egsoz ve manifort çontasınıda değiştik hazır kapağı sökmişken birde sibop yarı yaptık aslın bomba hemide küşük çaplı offroad keşif gezisi yapkıl foto sormöayın yanıma almayı unuttumacemi80' Alıntı:Geçmiş olsun bu gün keyfin yerinde yani. Onura bile katlanabilirsin ;D ;D
markası Land roveraslankurt72' Alıntı:Birde adı neydi unutuyorum senin arazi şeysini kullandımmı Sevtap hanımla Yunus beyin okeyini alırım sanıyorum ;D ;D ;D
birinden kırmızı kart gormusuzbileSDC' Alıntı:Hocam bence ümitsiz vaka ;D
Otekinden de demekki ben iflah olmam halbuki 2010 için umutluydumyunus bager' Alıntı:markası Land rover
modeli seri3
tipi arazi taşıtı![]()
Hadi bakalım ben hocamın yerinde olsam vermem![]()
![]()