7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,617
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Gaye kim ;D ;D ;D

Neden ona -V8 için olanından :D- pompa aldın ;D ;D ;D

Ben de isterem :D :D :D
Abla sen boşver gayeyi şimdi haftaya pazar geliyormusun

EkranAlnts.png

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Çokk güzellll sabırsızlıkla belkiyorum
ama RRC nin pompası neden olmadı depoyamı uymadı yoksa

RRC popmpası pas yumağı olmuş itleye kakalaya çalıştırdık ama çok hasarlı yolda bırakır diye yenisni aldık, RRC saudi arabia spect li deposu demir ABS değil içi dışı pas tutmuş :(

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi bi tavsiyede bulunayım sayfanda yazmak istemedim
viraz demirleri güvenin dıscosunda direk 6 cm uzattım sorun oldu sendekile baktım sende direk uzatmışsın sonra düşün taşın sorunu cözdük arkayı öne doğru önü arkada doğru 3cm kaydırarak taktık çok güzel oldu aksi halde artikilasyonda viraj demiri arkada ters döndü öndede dinğile dayandı
Fotoraf-0116.png

onu yazmamışım ama olmazsa olmaz zaten o , arkaya ne yaparsan yap olmayacak söküp atın gitsin, benim denemediğim yöntem kalmadı, demiri döndiüremezse lastiği koparıyor.

Öne önce profil koydum şimdi sert lastikten hazırladım ama bende sorun zaten şaftı değiştirince çözüldü, şaft daha ileriden kırıldığı için demire sürtmesi imkansız.
100_4096.jpg

SDC' Alıntı:
Gaye kim ;D ;D ;D

Neden ona -V8 için olanından :D- pompa aldın ;D ;D ;D

Ben de isterem :D :D :D

Gerek yok seninkine , ayrıca bizde birtane seninkine uygun pompa arttı, yepyeni, sadece 1 gün çalıştı onu sana yollarım yedek dursun bizde ihtiyaç kalmadı. ;D

yunus bager' Alıntı:
Abla sen boşver gayeyi şimdi haftaya pazar geliyormusun

Gelirim ama yine de Gaye kim diyorum uleeyynn ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gerek yok seninkine , ayrıca bizde birtane seninkine uygun pompa arttı, yepyeni, sadece 1 gün çalıştı onu sana yollarım yedek dursun bizde ihtiyaç kalmadı. ;D

Biliyorum, benim V8 im de yok zaten ;D ;D

Sadece Gayeye almışsınız diye damarım kalktı ;D ;D ;D ;D

Pompa senin laci olan def.da işine yaramıyor mu ::smiley:

SDC' Alıntı:
Gelirim ama yine de Gaye kim diyorum uleeyynn ;D ;D ;D

Biliyorum, benim V8 im de yok zaten ;D ;D

Sadece Gayeye almışsınız diye damarım kalktı ;D ;D ;D ;D

Pompa senin laci olan def.da işine yaramıyor mu ::smiley:

Gaye otomotiv ;D ;D ;D ona almadık ondan aldık 280 tl kilitlediler bana sabah sabah ;D ;D

yok benim laci mekanik seninki elektronik ateşleme basınç kontrol rölesi var sende . benimki bilemiyor basıncın nekedar olduğunu habire pompalıyor benzini ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gaye otomotiv ;D ;D ;D ona almadık ondan aldık 280 tl kilitlediler bana sabah sabah ;D ;D

yok benim laci mekanik seninki elektronik ateşleme basınç kontrol rölesi var sende . benimki bilemiyor basıncın nekedar olduğunu habire pompalıyor benzini ;D ;D

Açıklamalar için mersi canım ;D ;D

Hadi beni müsade, çok uykum geldi :smiley:

İyi geceler efendim :smiley:

Bende gideyim bari herkeze iyi geceler
heee Altuğ sadece sevtap ablamı cağırdım yanlış anlama gelebilme imkanın olan herkezi beklerim ona göre

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR