öndede arkadadamı yok olurmu yav öyle şey süratli araba seninki sakat iş bencealtug onaran' Alıntı:yunus abi bizde viraj demiri yok gerek görmemişler herhalde ;D
yunus bager' Alıntı:öndede arkadadamı yok olurmu yav öyle şey süratli araba seninki sakat iş bence
öndede arkadada bildiğimiz dümdüz şaftaltug onaran' Alıntı:yunus abi bu diskoda arka şaft nasıl bağlı
yunus bager' Alıntı:Çokk güzellll sabırsızlıkla belkiyorum
ama RRC nin pompası neden olmadı depoyamı uymadı yoksa
olurmu öyle şey 84 model defenderde var yerleridemi yok acabaaltug onaran' Alıntı:orjinalde yok ama herhalde bizden sonra koymuşlar ne de olsa discoların atası ;D
yunus bager' Alıntı:olurmu öyle şey 84 model defenderde var yerleridemi yok acaba![]()
yunus bager' Alıntı:Yavuz abi bi tavsiyede bulunayım sayfanda yazmak istemedim
viraz demirleri güvenin dıscosunda direk 6 cm uzattım sorun oldu sendekile baktım sende direk uzatmışsın sonra düşün taşın sorunu cözdük arkayı öne doğru önü arkada doğru 3cm kaydırarak taktık çok güzel oldu aksi halde artikilasyonda viraj demiri arkada ters döndü öndede dinğile dayandı
![]()
SDC' Alıntı:Gaye kim ;D ;D ;D
Neden ona -V8 için olanından- pompa aldın ;D ;D ;D
Ben de isterem![]()
![]()
![]()
yunus bager' Alıntı:Abla sen boşver gayeyi şimdi haftaya pazar geliyormusun
discovery-V8' Alıntı:Gerek yok seninkine , ayrıca bizde birtane seninkine uygun pompa arttı, yepyeni, sadece 1 gün çalıştı onu sana yollarım yedek dursun bizde ihtiyaç kalmadı. ;D
SDC' Alıntı:Gelirim ama yine de Gaye kim diyorum uleeyynn ;D ;D ;D
Biliyorum, benim V8 im de yok zaten ;D ;D
Sadece Gayeye almışsınız diye damarım kalktı ;D ;D ;D ;D
Pompa senin laci olan def.da işine yaramıyor mu :![]()
discovery-V8' Alıntı:Gaye otomotiv ;D ;D ;D ona almadık ondan aldık 280 tl kilitlediler bana sabah sabah ;D ;D
yok benim laci mekanik seninki elektronik ateşleme basınç kontrol rölesi var sende . benimki bilemiyor basıncın nekedar olduğunu habire pompalıyor benzini ;D ;D
SDC' Alıntı:Açıklamalar için mersi canım ;D ;D
Hadi beni müsade, çok uykum geldi
İyi geceler efendim![]()