KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
RRC popmpası pas yumağı olmuş itleye kakalaya çalıştırdık ama çok hasarlı yolda bırakır diye yenisni aldık, RRC saudi arabia spect li deposu demir ABS değil içi dışı pas tutmuş
Yavuz abi bi tavsiyede bulunayım sayfanda yazmak istemedim
viraz demirleri güvenin dıscosunda direk 6 cm uzattım sorun oldu sendekile baktım sende direk uzatmışsın sonra düşün taşın sorunu cözdük arkayı öne doğru önü arkada doğru 3cm kaydırarak taktık çok güzel oldu aksi halde artikilasyonda viraj demiri arkada ters döndü öndede dinğile dayandı
onu yazmamışım ama olmazsa olmaz zaten o , arkaya ne yaparsan yap olmayacak söküp atın gitsin, benim denemediğim yöntem kalmadı, demiri döndiüremezse lastiği koparıyor.
Öne önce profil koydum şimdi sert lastikten hazırladım ama bende sorun zaten şaftı değiştirince çözüldü, şaft daha ileriden kırıldığı için demire sürtmesi imkansız.
Gerek yok seninkine , ayrıca bizde birtane seninkine uygun pompa arttı, yepyeni, sadece 1 gün çalıştı onu sana yollarım yedek dursun bizde ihtiyaç kalmadı. ;D
Gelirim ama yine de Gaye kim diyorum uleeyynn ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
Gerek yok seninkine , ayrıca bizde birtane seninkine uygun pompa arttı, yepyeni, sadece 1 gün çalıştı onu sana yollarım yedek dursun bizde ihtiyaç kalmadı. ;D
Gaye otomotiv ;D ;D ;D ona almadık ondan aldık 280 tl kilitlediler bana sabah sabah ;D ;D
yok benim laci mekanik seninki elektronik ateşleme basınç kontrol rölesi var sende . benimki bilemiyor basıncın nekedar olduğunu habire pompalıyor benzini ;D ;D
Gaye otomotiv ;D ;D ;D ona almadık ondan aldık 280 tl kilitlediler bana sabah sabah ;D ;D
yok benim laci mekanik seninki elektronik ateşleme basınç kontrol rölesi var sende . benimki bilemiyor basıncın nekedar olduğunu habire pompalıyor benzini ;D ;D