7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,430,949
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ben onun profilinden takip ederek -ilan panosu hariç- tüm mesajlarını slldim...

Tabi mecburen cevap yazmış olanları da (galiba bir senin, bir Mürselin'in, bir de başka bir arkadaşın) silmek zorunda kaldım, onunkini silince sizinkiler anlamsız kaldı :-\

Adam hızını alamayıp ilan panosuna da iki tane başlık açmış ;D

Etiketler

abla eline sağlık ben yöneticilerden birinden rica etmiştim ama o sırada siteden ayrılmıştı sanırım ilgilenemedi

Ali hocam iyi akşamlar ne oldu series kullanma işi

Abla Murselinde arkadaşım diye demiyorum iyi biridir mesajlarının silinmesine değil o lavuğa kızmış ;D ;D
demek Altuğ ve ben adres gösterdik ilan için ikimizin yerinede 2 ilan açmış

Nerde başlığımızın ağır topları ;D ;D ;D

İmzam nasıl, Beyrun'dan (mu7y) (ç)aldım

Yunuscum Mürselini biliyorum ama adam anlama özürlüydü, sizden tepki alınca gidip karavancıların alakasız konularına ilanını koymaya başladı ???

ben ilk mesajdan sonra gerekli yeri ilettim en son tekrar açtı ilanı sinir etti

Merhaba arkadaşlar Yunus Series kullanma işinde Aslankurt başarılı idi ama daha başarılı olduğu bir yönünü öğrendim çok güzel yemek yapıyor.

Beyrun sağolsun bendekileride ondan almıştım hatta land rover imzaları diye başlığı bile var

acemi80' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yunus Series kullanma işinde Aslankurt başarılı idi ama daha başarılı olduğu bir yönünü öğrendim çok güzel yemek yapıyor.

Nedense hiç şaşırmadım

Valla Yunus, hoca önce cevap vermiş. Bizde bozulma yok Capon olarak, ama maalesef komutanın bir anlık gafletinden yararlanarak, hoca onu kötü emellerine alet etmiş. ;D ;D ;D