7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,187
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Ben onun profilinden takip ederek -ilan panosu hariç- tüm mesajlarını slldim...

Tabi mecburen cevap yazmış olanları da (galiba bir senin, bir Mürselin'in, bir de başka bir arkadaşın) silmek zorunda kaldım, onunkini silince sizinkiler anlamsız kaldı :-\

Adam hızını alamayıp ilan panosuna da iki tane başlık açmış ;D

Etiketler

abla eline sağlık ben yöneticilerden birinden rica etmiştim ama o sırada siteden ayrılmıştı sanırım ilgilenemedi

Ali hocam iyi akşamlar ne oldu series kullanma işi :smiley:

Abla Murselinde arkadaşım diye demiyorum iyi biridir :smiley: mesajlarının silinmesine değil o lavuğa kızmış ;D ;D
demek Altuğ ve ben adres gösterdik ilan için ikimizin yerinede 2 ilan açmış

Nerde başlığımızın ağır topları ;D ;D ;D

İmzam nasıl, Beyrun'dan (mu7y) (ç)aldım :p

Yunuscum Mürselini biliyorum ama adam anlama özürlüydü, sizden tepki alınca gidip karavancıların alakasız konularına ilanını koymaya başladı ???

yunus bager' Alıntı:
Ali hocam iyi akşamlar ne oldu series kullanma işi :smiley:

Abla Murselinde arkadaşım diye demiyorum iyi biridir :smiley: mesajlarının silinmesine değil o lavuğa kızmış ;D ;D
demek Altuğ ve ben adres gösterdik ilan için ikimizin yerinede 2 ilan açmış

ben ilk mesajdan sonra gerekli yeri ilettim en son tekrar açtı ilanı sinir etti :(

Merhaba arkadaşlar Yunus Series kullanma işinde Aslankurt başarılı idi ama daha başarılı olduğu bir yönünü öğrendim çok güzel yemek yapıyor.

SDC' Alıntı:
Nerde başlığımızın ağır topları ;D ;D ;D

İmzam nasıl, Beyrun'dan (mu7y) (ç)aldım :p

Yunuscum Mürselini biliyorum ama adam anlama özürlüydü, sizden tepki alınca gidip karavancıların alakasız konularına ilanını koymaya başladı ???
Beyrun sağolsun bendekileride ondan almıştım hatta land rover imzaları diye başlığı bile var

Valla Yunus, hoca önce cevap vermiş. Bizde bozulma yok Capon olarak, ama maalesef komutanın bir anlık gafletinden yararlanarak, hoca onu kötü emellerine alet etmiş. ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
hocam fotolar ne zaman gelicek

Derhal ;D ;D ;D

yeniy?l.006.jpg

yeniy?l.001.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR