7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,291
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
sen 650 metredesin burası 1200 metre ,aramız 6 km ;D ama azalmış şimdi baktım yağmaya devam ediyor birikme yok hava sıcak.

aman valla yağsın ,çocuklar antalydan getirdik kar görsünler biraz ;D ;D,, yavuz antalyda gezisi için ahmet abi ile konuştum bir ara buluşalım senle ,bu konuyu görüşelim ;), bayağı katılım var ,antalya ekibi araçları ile şu anda toplam yaklaşıl 50 araç var ,enişte izinleri alacak ben belediye başkanı ile görüşeceğim orman için, kamp alanı milli park ;) , geziye gezenbilir olarak bir kaç modaratör arkadaşımızın da orda olması iyi olur , bir ara konuyu görüşelim ,

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
aman valla yağsın ,çocuklar antalydan getirdik kar görsünler biraz ;D ;D,, yavuz antalyda gezisi için ahmet abi ile konuştum bir ara buluşalım senle ,bu konuyu görüşelim ;), bayağı katılım var ,antalya ekibi araçları ile şu anda toplam yaklaşıl 50 araç var ,enişte izinleri alacak ben belediye başkanı ile görüşeceğim orman için, kamp alanı milli park ;) , geziye gezenbilir olarak bir kaç modaratör arkadaşımızın da orda olması iyi olur , bir ara konuyu görüşelim ,

tamam hoca ama bir kaç günü beni ellemeyin, yarın senenin ilk mesai günü bana gece gündüz yok buaralar ;)

yeni yılın sabahın da telefona gelen bir mesaj ;D ;D ;D

Yeni yılın Kellere saç, Hastasına maç, Züğürde para, Sıvacıya mala, İşsize iş, Dişsize diş, Olmayana çocuk, Üşüyene gocuk, Yemeğe tuz, Rakıya buz, Nazar değmişe hoca, Evde kalmışa koca, Öğrenciye not, Selde kalana bot, Dertlilere deva, Hastalara şifa, Dırdırcıya akıl, Onu çekene sabır vermesini dilerim.

altug onaran' Alıntı:
yeni yılın sabahın telefona gelen bir mesaj ;D ;D ;D

Yeni yılın Kellere saç, Hastasına maç, Züğürde para, Sıvacıya mala, İşsize iş, Dişsize diş, Olmayana çocuk, Üşüyene gocuk, Yemeğe tuz, Rakıya buz, Nazar değmişe hoca, Evde kalmışa koca, Öğrenciye not, Selde kalana bot, Dertlilere deva, Hastalara şifa, Dırdırcıya akıl, Onu çekene sabır vermesini dilerim.

Amiiiiin :D

altug onaran' Alıntı:
yeni yılın sabahın telefona gelen bir mesaj ;D ;D ;D

bir amiiin de benden ;D ;D ama saç istemem ben böle daha iyi ;D

cihanülker' Alıntı:
iyi akşamlar ail abi sen telsiz işi için grupu beklemene gerek yok ,hocama aldığımız arkadaşımızdan alabilirsin ,fiyat değişmez ;)
Sağol Cihan.Yalnız dün Ali Hay' burdaydı, çıkma olarak "ben sana 20-25 e bulabilirim bir cb telsiz" deyince, onu beklemeye aldım.
Ayrıca, dün yayla dönüşü Mete hoca ve komutanın telsizlerini deneme fırsatımız da oldu,gayet verimli geldi bize! :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR