7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,632,165

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

duman' Alıntı:
fotoğraflarda disco dönememiş gibi geldi yanılıyor muyum?

Zaten hiçbir araç direk dönemiyor, en iyisi tek manevrada benim gibi Defender 110 ile girenler 3 manevrada dönüyo.

duman' Alıntı:
fotoğraflarda disco dönememiş gibi geldi yanılıyor muyum?

Köşeler araba boyunda iki manevra başarılı sayılıyor, 5-6 manevrada dönemeyen arkadaşlar oldu. suzuki jimniler bile çoğu yeri 3-4 manevrada geçti, o derece dar yani, biz hiç sektirmedik, 2 ,2, 2 ;D

discovery-V8' Alıntı:
Köşeler araba boyunda iki manevra başarılı sayılıyor, 5-6 manevrada dönemeyen arkadaşlar oldu. suzuki jimniler bile çoğu yeri 3-4 manevrada geçti, o derece dar yani, biz hiç sektirmedik, 2 ,2, 2 ;D

Yeri gelmişken söyliyeyim bence pist hiç güzel değildi. Ne öyle bi ileri iki geri...

discovery-V8' Alıntı:

Abi ben ilk duruşu ve son çıkışı saymadan aradaki oynamaları saydım sadece. Yani tek manevra dediğim senin hesapla 3, 3 dediğim 5 oluyor.

alpaslanepli' Alıntı:
Lütfen ama misafiriz bu sayfada böyle taciz tehdit olmuyor... Sizi nezakete davet ediyorum.. ;D ;D ;D

Biz parkuru dümdüz ettikten bir gün sonra bile hiç bir ZJ o parkuru hakkıyla tamamlayamadı, neden bunu söylemiyoruz ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Biz parkuru dümdüz ettikten bir gün sonra bile hiç bir ZJ o parkuru hakkıyla tamamlayamadı, neden bunu söylemiyoruz ;D ;D ;D

ZJ tamamlayamamış olabilir ama Rubicon'un hakkını yemeyelim Yavuz. Benim ileri geri kastırdığım tüm dönüşlerde vız-vız yaptı geçti gitti.

discovery-V8' Alıntı:

Abartmasak abi. Hepimiz girdi ve çıktı. Öyle çok zor bir parkur değildi ki.. Sondan bir önceki dönemeç derindi o kadar. Dediğim gibi keyifsiz bir parkurdu bence... Sen beni landcıların kamp yaptığı yere götürürken geçtiğin yer daha iyiydi bea.. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abartmasak abi. Hepimiz girdi ve çıktı. Öyle çok zor bir parkur değildi ki.. Sondan bir önceki dönemeç derindi o kadar. Dediğim gibi keyifsiz bir parkurdu bence... Sen beni landcıların kamp yaptığı yere götürürken geçtiğin yer daha iyiydi bea.. :smiley:

Aha tam orada bir CJ 5 dakka debelendi, Naci baba tam tiny ile çekmeye giderken kurtardı kendini. Aynı yerden akşam standart Suzukiler geçtiiii gitttiii

Jeep Demedeim ki ZJ dedim, Rubicon ve CJ lerin bazıları tamamladı parkuru, en başarılı rubicon du, LR in klasik altyapsını kopyalayıp oturtunca bişeye benzemiş sonunda jeep. ;D ;D ;D

..........................' Alıntı:
şimdi benim kullandığım zj benim 2.zj.aracın kabiliyetleri hakkında biraz tecrübelerim oldu.Şimdi kullandığımı ilk aldığımda aylardan temmuz hava acaip sıcak ya dedim bi şile yapayım denize falan girerim.şimdi hani jeep buluşmasında geldiğin yer var ya o gözlemecilerin bir yukarsında bir gözlemeciler daha var.tam oradan geçiyorum bir baktım 2 defender duruyor.bi tanesini bizim mahallede görüyodum. dedim kahvaltıyı burada yapayım.bende almışım zj yi böyle kabak lastik standart falan.girdim gözlemeciye çocuk zaten tanıdık geldi merhaba merhaba falan çaylar gözlemeler.ya dedim ne yapacaksınız.biz offroad yapcaz demezler mi?bende geleyim dedim abi ne var sende dediler.ya dedim cherokee falan.....köşeli kasamı yok zj heee dediler.abi biz sahile gitcez sen de gel yukarda aracını bırakır bizle devam edersin olu olur dedim...şimdi bunlar sahil dedi ya ben tuvalete gidiyorum ayağına lastikleri 10-15 bar indirdim.o gördüğün yere gelmeden abi sen burda bırak gitmez senin araba diyorlar..bende ya dedim bırak yeni almışım gittiği yere kadar geleyim..olmadı çeker alırsınız..merak etme abi alırız ya keşke bunu almasaydın land alsaydın falan diye konuşuyorlar...şimdi bunlar girdi alan çok geniş bir alan ben sağlı sollu oynuyorum kum tepeleri var bana mısın demiyorum..dikiz aynasına bir baktım ikisi de kalmış gömdükçe gömüyorlar araçlarını...ya dedim off-road dediğiniz bu mu?bende gömeyim mi?bunlar kızardı bozardı.abi sen kumda fazla kalma sahile git biz geliriz dediler.gittim denize girdim.1 saat falan oldu uzaktan kesiyorum bunları..uğraş uğraş.ben zj'nin gölgesinde oturuyorum.geldi bir tanesi abi senin araçla köyden bir traktör alsak olur mu dedi?ne yanıt verdim sence ;D

:smiley: Pardon :smiley: ..... Şaka, şaka.... :smiley:

Ben Landseverim....... ;)

Valla benzemiş ;D

img_5997_std.jpg

alpaslanepli' Alıntı:

zaten püf noktası o dönemeçti onu geçen ZJ ben göremedim nedense ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Aha tam orada bir CJ 5 dakka debelendi, Naci baba tam tiny ile çekmeye giderken kurtardı kendini.

Giriş tekniğine göre çok kolay geçilecek bir yerdi aslında. Süreye yarışanlar belki çok sağlıklı karar veremedi o an. Ben yavaş yavaş iki manevrada geçtim. Kafamı dışarı çıkarıp baka baka ;D Tabi Yavuz abi geçtikten sonra düzleşti iddiaları gerçekse bi şey diyemem. Zira ondan sonra geçtim ben parkurdan..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR