7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,231,477

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

http://www.morfikirler.com/yazi/ayakkabi-ve-uydu-takip-sistemi

Ayakkabıda uygulamışlar

Komutanım geçmiş olsun , Kerim yazmış car-PC diye , bununla mümkün herşeyi takip etmek ama yanında bilgisayar saşıması gerekli insan için uygun değil daha çok araç takibi için.

Altuğun gönderdiği link daha mantıklı, birde turkcell hatlı cep telefonlarıda öyle bir servis vardı kesin olmasada bölgeyi bildirebiliyor. 3 tuşlu yaşlılar ve küçük cocuklar için telefonlar var çok küçük önceden belirlenmiş numaralar dışında arama yapamıyor onlarla entegre kullanılabilir belki.

altug onaran' Alıntı:
çalışma lambasına baktım. elinde modellerden birer tane kalmış sayısa göre getirtebileceğini söyledi.

yuvarlak olanı için 25tl dedi lambasızmış H3 lamba kullanıyormuş lambasıda 5 tl toplamda 30 tl ama sayıya göre pazarlıla 27 tl falan inicek gibi

[attachment=1]

anahtar mevcut ve üzerinde kılıf var

[attachment=2]

[attachment=3]

alt bağlantı noktasın bir armut var ve vidalarla sertliği ayarlanıyormuş

[attachment=4]

massey fergusunların arka çalışma lambası olarak kullanılıyormuş ;D

Altuğ birinci güzelmiş hareket mekanızması güzel diğeri sabit galiba.

discovery-V8' Alıntı:
Komutanım geçmiş olsun , Kerim yazmış car-PC diye , bununla mümkün herşeyi takip etmek ama yanında bilgisayar saşıması gerekli insan için uygun değil daha çok araç takibi için.

Altuğun gönderdiği link daha mantıklı, birde turkcell hatlı cep telefonlarıda öyle bir servis vardı kesin olmasada bölgeyi bildirebiliyor. 3 tuşlu yaşlılar ve küçük cocuklar için telefonlar var çok küçük önceden belirlenmiş numaralar dışında arama yapamıyor onlarla entegre kullanılabilir belki.

Alper Otistik, o yüzden kendisinin araması söz konusu değil ancak ayakkabı, saat, kolye gibi bir verici uygun olur. Altuğun verdiği linkteki aletlerden biri özellikle Otistikler için uygun olduğunu belirtmiş. Mustafa artık telefonla gerisini halleder bu arada biz daha uygun pratik bir cihaz bulabilirsek ne ala.

discovery-V8' Alıntı:

Mete benim yazacağım cevabı yazmış.ilginiz için teşekkürler ben yarın tlf.la firmaları arar birine karar veririz.Benzer durumda başka aileler de var.Ben kullandıktan sonra onlara da tavsiyede bulunabilirim.
Benim yat saatim geldi. herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere.

cihanülker' Alıntı:
aynen AL ALKOLU AL ALKOLU hesabı ayı gibi olduk , 3 ay bakıma giriyorum ,sigara azaltılacak ,rejim yapılacak ,spor yapılacak ,yoksa nalları dikermişim dedi doktor ;D

;D ;D Abicin naçizane birkaç tavsiyede bulunayım, zayıflama sorun değil maksat geri almamak , 1 hafta hiç yemezsin tığ gibi olursun ama kalıcı olmaz, yaşam biçimini değiştirmek gerek ki kalıcı olsun.

Alkolünüde al, yemeğinide ye sigaranıda iç (içmesek keşke o ayrı) öncelikle şekerden başla , tamamen kaldırma yarıya düşür bir haftada alışıyorsun sonra tekrar yarıya düşür bırak orda kalsın daha fazla düşürme. ;D

spor şart en iyi zamanı sabah kahvaltıdan önce, çok ağır şeyler yapman gerek yok zaman içinde kendiliğinden artıyor zaten yeterki inatçı ol vazgeçme.

Evdekilere kesin dille eve tatlı almalarını , pasta börek çörek yapmalarını yasakla yoksa insanın canı istiyor ;D ;D

sabah kahvaltısını çok sıkı yap herşeyi ye (şeker , reçel hariç), öğle ve akşam yemeğini zamanında ve çok aşırıya kaçmadan ye, balık hariç kızarmadan uzak dur.

Kola ve gazlı içecek kesinlikle içme, her yemekte vişne veya elma suyu iç ( Bu ikisine ilave şeker ve koruyucu madde koymyorlar, tavsiyem Dimes markası)

Benden bukadar 6 ay sonra bu yaşam biçiminiz oluyor.

altug onaran' Alıntı:
bugün çalışma lambasnı sormak için sanayiye gittik ve elektrikçide muhabbet ederken kaşıntı tuttu ve çalışmayan kalorifere el attık ama saat 16:30 da başlayınca yarım kaldı yarın toplayacaz ;D ;D

[attachment=1]

Altuğ mutlaka radyatörü gözden geçirin aynı işleri bidaha yapmak gerekebilir. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.