Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Ben kaçar herkese iyi geceler.
Ben kaçar herkese iyi geceler.
iyi geceler Onurfastjunkie' Alıntı:Ben kaçar herkese iyi geceler.
Altuğ, benim araçta da ısıtma sorunu var. Bir kaç kere radyatöre kimyasal attılar ama, fayda etmedi.Sonucu bildirirsen sevinirim.altug onaran' Alıntı:bugün çalışma lambasnı sormak için sanayiye gittik ve elektrikçide muhabbet ederken kaşıntı tuttu ve çalışmayan kalorifere el attık ama saat 16:30 da başlayınca yarım kaldı yarın toplayacaz ;D ;D
[attachment=1]
Komutanım geçmiş olsun!aslankurt72' Alıntı:İyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün 1500 sularında Bahçelideki okuldan tüyen oğlumu,1930 gibi dikimevi metro durağında bulduk. Buluncaya kadar annesi ve benim dünyamız karardı. çünkü hava çok soğuk ve üzerinde kabanı yoktu.Gece boyunca bulamazsak donardı diye korkuyorduk......neyse Allaha şükür bulduk.sitede teknikden anlayan epeyce arkadaş var.5-6 sene önce araştırmıştım üzerine bir cihaz koyalım konumunu uydudan takip edelim diye,o tarihte cihazlar çok büyüktü oğlumun taşımasının mümkün olmadığını düşünmüştüm şimdi teknoloji çok gelişti üzerine koyup uydudan takip edebileceğimiz bir cihaz hakkında bilgisi olan veya araştırma imkanı olan arkadaşların araştırarak bilgi verirlerse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
yazargezeryolçizer' Alıntı:hocam masanın yarısı ben tokum yemeyeceğim dedi,
biz yinede kelle başı yaptık siparişi,
yemeğin sonunda lokanta sahibi alt tahtayı yemediğimize şükretti ;D ;D ;D
Umut yoktu olsaydı yağlanmış tahtayıda mideye götürebilirdi ;D ;D ;D