KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kilo verme konusunda,Yavuz doğru şeyler yazmış.nacizane sabah kahvaltıdan 30 dk.öncesi 1-1,5 litre oda sıcaklığında su içilmesi inanılmaz kilo verdiriyor.(basit bir hesap 1500 cc oda sıcaklığındaki suyu 37 dereceye çıkarmak için 1500*17=25500 yani 255 cal.yakmak gerekiyor) bazıları bu kaloriyle ne kadar extradan bira içeriz veya yemek yeriz hesabı yapmazlarsa tabe ;D ;D ;D
Kilo verme konusunda,Yavuz doğru şeyler yazmış.nacizane sabah kahvaltıdan 30 dk.öncesi 1-1,5 litre oda sıcaklığında su içilmesi inanılmaz kilo verdiriyor.(basit bir hesap 1500 cc oda sıcaklığındaki suyu 37 dereceye çıkarmak için 1500*17=25500 yani 255 cal.yakmak gerekiyor) bazıları bu kaloriyle ne kadar extradan bira içeriz veya yemek yeriz hesabı yapmazlarsa tabe ;D ;D ;D
Ben 1. vites oranı ve L range oranını anladım da son "dişli oranı" diğer yerde "diff axle ratio" dediğini anlayamadım.
Son dişli ile diff axle ratio aynı şey mi? Son dişli crawling ratio'yu neden etkilesin?
Offf ... cahillik de kötü yahu. Onaran kardeşler uyanınca aydınlatır bizi diye umuyorum.
Altuğ, çalışma lambası güzel. Montaj için ayak var mı?
Osmaniye'de sabah sporlarımı yapamadım+su içemedim (tahliye nedeniyle malum misafirlik)+bol yemek=4günde 1 kilo
dün alper 1/4 kg.yaktırdı.3/4 kg.için çoook çalışmam gerek.
Osmaniye'de sabah sporlarımı yapamadım+su içemedim (tahliye nedeniyle malum misafirlik)+bol yemek=4günde 1 kilo
dün alper 1/4 kg.yaktırdı.3/4 kg.için çoook çalışmam gerek.
Komutanım ben kilomu tartmıyorum yanıltıcı oluyor, 3 hacim yağ 1 hacim kas a eşit miş ağırlık olarak, ben aslında sadece 10 kilo verdim 6 ayda ama kemerimdeki delikler arasında 19 cm fark var 6 ay öncesine göre.
6 ay önce 10 kiloluk dambıl ile zar zor çalışıyordum , şimdi 20 kiloluklarla güle oynaya ;D